Kanye West katuu kohukommenttejaan: "Haluan pyytää anteeksi kaikilta, jotka tunsivat olonsa petetyiksi"

Kanye West Jimmy Kimmelin vieraana 1:01

Yhdysvaltalainen rap-tähti Kanye West pyysi anteeksi kevään aikana kohua herättäneitä kommenttejaan.

VIDEO: Kanye West Jimmy Kimmelin vieraana.

Yhdysvalatlainen rap-artisti Kanye West pyysi anteeksi orjuutta käsitteleviä kommenttejaan. West herätti paljon vihaa keväällä sanottuaan vuosisatoja kestäneen orjuuden kuulostavan siltä kuin orjat olisivat valinneet elää orjuutettuina.

– Kun kuulee 400 vuotta kestäneestä orjuudesta... se kuulostaa enemmänkin valinnalta. Olitte siinä tilanteessa 400 vuotta. Se kuulostaa henkiseltä vankilalta, West sanoi TMZ:n haastattelussa toukokuussa.

Kovaa kritiikkiä kommenteistaan saanut räppäri ehti kesän aikana julkaista yhteensä viisi eri projektia, joissa hän oli tuottajana tai mikin varressa. West vieraili keskiviikkona kotikaupungissaan Chicagossa toimivan WGCI-FM-radiokanavan haastattelussa ja pyysi orjuus-kommenttiaan anteeksi.

– En tiedä pyysinkö koskaan kunnolla anteeksi sitä, millaisia tunteita se orjuus-kommentti herätti ihmisissä. Haluan ottaa tämän hetken ja pyytää anteeksi kaikilta, jotka tunsivat olonsa petetyiksi, West sanoi radiokanavan haastattelussa.

– Yksi asia, jonka se haastattelu osoitti, on se kuinka paljon mustat välittävät minusta sekä kuinka paljon he laskevat varaani ja arvostan sitä, West jatkoi.

Chicagon kaupungista kotoisin oleva West julkaisi kesällä kahdeksannen studioalbuminsa ye. Lisäksi hän tuotti levyjä Suomessakin vierailleille Pusha T:lle ja Nasille sekä julkaisi Kids See Ghosts -nimellä kulkevan yhteisprojektin Kid Cudin kanssa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat