Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen yhteishaastattelussa Alan-rakkaansa kanssa – saapuvat ensikertalaisina Linnaan: "Mennään parina, niin kuin kaikki muutkin"

6:19
Sebastian Tynkkynen haastattelussa poikaystävänsä kanssa

Sebastian Tynkkynen edustaa ensimmäistä kertaa Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla ja hän saapuu juhliin yhdessä puolisonsa Alan Da Silvan kanssa. 

Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen (ps.) valittiin vuonna 2019 ensimmäistä kertaa eduskuntaan ja näin ollen hänet nähdään ensimmäistä kertaa edustamassa Linnan juhlissa. Tynkkynen saapuu Linnan juhliin yhdessä puolisonsa Alan Da Silvan kanssa. 

MTV Uutiset Live tapasi Tynkkysen ja Da Silvan yhdessä Presidentinlinnan edustalla sijaitsevalla Allas Sea Poolilla. Tynkkyselle kertoi, ettei Linnan juhliin osallistuminen ollut hänelle itsestäänselvyys. Kansanedustaja järjesti ennen juhlia omassa sosiaalisessa mediassaan äänestyksen seuraajiensa kesken, jotka saivat päättää, osallistuuko hän juhliin vai ei. 

– Kun tulee vähän vähävaraisesta perheestä ja sitten kun ollaan katsottu Linnan juhlia, niin vaikka ne on juhlana tosi hienot ja arvostetaan, niin samaan aikaan on aina ollut niitä ajatuksia, että se on kuitenkin aika elitistinen juhla, veronmaksajien rahoilla syödään siellä aika paljon ja aika hienostikin, Tynkkynen pohtii.

– Niin en osannut sanoa, kumpi näkökulma tässä ratkaisee, ja laitoin Facebookiin äänestyksen. 

Äänestyksen tulos oli kuitenkin selvä ja selkeä enemmistö kehotti Tynkkystä osallistumaan itsenäisyyspäivän juhlintaan Linnassa. 

Tynkkynen esittelee Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa puolisonsa, Mosambikista kotoisin olevan Da Silvan suurelle yleisölle. 

– Kyllä Alan osaa käyttäytyä niin hyvin, sen puolesta ei tarvitse jännittää.

Kansanedustaja kertoo kuitenkin jännittävänsä sitä, että heidän saapumisensa Linnaan yhdessä miesparina saattaa herättää tunteita erityisesti sosiaalisessa mediassa. 

– Mennään parina, niinkuin kaikki muutkin parit menevät. 

Tynkkysen mukaan häntä ja Da Silvaa ei kuitenkaan nähdä missään nimessä Linnan juhlien tanssilattialla. 

– En minä osaa tanssia! kansanedustaja nauraa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja