Kansanedustaja Iiris Suomelalta iloisia uutisia – vauva tulossa: "Meillä odotetaan jo joulua"

Vihreiden kansanedustaja Iiris Suomela kertoo Instagram-tilillään olevansa raskaana.

Vihreiden kansanedustaja Iiris Suomela kertoi keskiviikkoaamuna iloisia uutisia Instagram-tilillään. Suomela paljastaa odottavansa ensimmäistä lastaan, jonka laskettu aika on loppuvuodesta.

– Vielä on kesää jäljellä, mutta meillä odotetaan jo joulua. Silloin yksi elämäni suurimmista toiveista toteutuu ja minusta tulee äiti. Parempaa joululahjaa on vaikea kuvitella, Suomela iloitsi.

Kuvassa hän poseeraa sinisessä mekossa ja pitää kättä vatsansa päällä. Kansanedustaja kertoi tunteneensa pienokaisen liikkeet ensimmäistä kertaa eilen.

– Potkut tuntuivat malttamattomina vatsassa. Ajattelin, että siellä hän nyt odottaa pääsevänsä tähän maailmaan. Seuraava ajatus oli, että sen maailman on syytä olla mahdollisimman hyvä - vähintäänkin turvallinen ja elinkelpoinen mutta mielellään myös kaunis, Suomela kirjoitti ja siteerasi myös kuvatekstissään Ultra Bran kappaletta Minä suojelen sinua kaikelta.

– Sanojen puutteen äärellä ymmärtää miksi klassikot ovat klassikoita: parhaimmillaan ne kiteyttävät enemmän kuin mitä itse voi ikinä osata sanoa. On upeaa päästä aloittamaan syksy odottavissa ja onnellisissa tunnelmissa.

Suomela valittiin kansanedustajaksi vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Pirkanmaan vaalipiiristä. Hän oli tuolloin 24-vuotias ja hänestä tuli eduskunnan kuopus.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja