Kansalaiset pelästyivät "vesikauhuisia" pesukarhuja – olivatkin vain kännissä?

Yhdysvaltalaisen Miltonin kaupungin asukkaat huolestuivat pesukarhujensa käytöksestä. Eläimet saattoivat kuitenkin olla vain hiprakassa.

Video: Yhdysvalloissa kaksi opiskelijaa päätti kuvata pesukarhua. He laittoivat puhelimen maahan ja houkuttimeksi ruokaa sen ympärille. Pesukarhu saapuikin syömään – ja päätti sitten kuvata itseään!

Yhdysvaltalaisen Miltonin kaupungin asukkaat huolestuivat pesukarhujen käytöksestä siinä määrin, että soittivat hätäkeskukseen. Kaupungin alueella havaittiin pesukarhuja, joilla asukkaat epäilivät vesikauhua, kertoo Kansas City Star -lehti.

Poliisi kertoi Facebookissa napanneensa "naamioituneen roiston"

Kaikeksi onneksi tartuntataudista ei ollut kyse. Eläimet olivat poliisin mukaan vain humalassa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Poliisi kertoi Facebookissa napanneensa "naamioituneen roiston" säilöön.

– Olemme saaneet soittoja epäillyistä vesikauhuisista pesukarhuista kahden päivän ajan. Kävi ilmi, että ne ovat ilmeisesti vain humalassa metsäomenista, poliisi ilmoitti.

Sittenkin penikkatautia?

Sosiaalisessa mediassa kiertää kuitenkin myös huhu siitä, että pesukarhuilla olisi penikkatauti.

Paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka huolehtii esimerkiksi orvoksi jääneistä eläimistä, kertoo, että yksi eläimistä olisi lopetettu tämän takia.

Älä lähesty sekavaa eläintä

Poliisi kannustaa kansalaisia joka tapauksessa toimimaan jatkossakin samoin:

– Jos näet hoipertelevan tai sekavan pesukarhun, ole kiltti, älä lähesty sitä. Se voi olla sairas, joten soita meille, niin hoidamme asian.

Lue myös:

    Uusimmat