Kanadalaisperhe ymmärsi kissan tiedot väärin – tällainen jössikkä kotiin saapui!

Perhe luki kissan tiedot väärin – kotiin saapui 19 kilon jössikkä 0:45
Axel-katti painoi saapuessaan 19 kiloa.

Kissan koko tuli todellisena yllätyksenä tälle perheelle.

Kanadalaisperhe yllättyi toden teolla adoptoituaan kissan. Perhe oli lukenut eläinsuojassa kotia etsivän lemmikin tiedot väärin; he olettivat, että sen paino on ilmoitettu amerikkalaisittain paunoina, mutta kyseessä olivatkin kilogrammat.

Yllätys oli melkoinen, kun saapuessaan Axel-katti painoi 19 kiloa. Paunoissa vaaka olisi liikahtanut noin kahdeksan kilon kohdalle. Katso yllä olevalta videolta, miltä Axel näyttää!

Axel on dieetillä

Alkusokin jälkeen Axelista on tullut perheenjäsen; sen piti vain etsiä kotia Christinen luona, mutta perhe on jo kiintynyt kattiin. He ovat myös panneet sen laihdutuskuurille; saapuessaan Axel painoi enemmän kuin perheen 10-vuotias lapsi. 

Kissalla on jo kymmeniä tuhansia TikTok-seuraajia.

"Emme halua sättiä sen alkuperäistä perhettä..."

Axel on 7-vuotias. Somessa on ihmetelty, miten Axel on päässyt tällaiseen kuntoon. Sen perhe totesi TikTokissa, että kissaa on selvästi rakastettu ennen kuin se vietiin eläinsuojaan.

– Emme halua sättiä sen alkuperäistä perhettä. Joskus mukana on terveydellisiä, kognitiivisia tai muita ongelmia. Axelin temperamentti kertoo, että sitä todella rakastettiin, mutta ei vain terveellisellä tavalla, kissan TikTok-tilillä todetaan.

Maaliskuussa 2024 perhe kertoi TikTokissa, että kissan ruokavalio toimii ja Axel painaa nyt hieman yli 16 kiloa.

Lähteet: KameraOne, TikTok/Axel.biggiesmalls

Lue myös:

    Uusimmat