Mainos

Kampin bussiasemalla riitti vilinää – "Onni onnettomuudessa, että en ehtinyt varata junalippua"

Helsingin Kampin linja-autoasemalla oli torstaiaamuna ehkä jonkin verran tavallista enemmän väkeä. Yksi bussimatkustajista oli Saara Kilponen, joka oli lähdössä Turkuun aamukymmenen pikavuorolla.

– Normaalisti käytän kyllä junaa. Junassa pystyy tekemään hommia, ja bussissa minulle tulee helpommin huono olo, sanoi Kilponen.

Kilponen oli menossa Turun yliopistolle suorittamaan kypsyysnäytettään, joten menoa ei voinut siirtää toiselle päivälle. Hän arvioi, että bussilla matkaan kului puolisen tuntia tai jopa tunti enemmän kuin junalla.

Antti Haapala puolestaan matkusti Hämeenlinnasta Helsinkiin ja jatkoi linja-autoasemalta matkaa Länsisatamaan. Hän oli menossa työpaikkansa kaksipäiväiseen konsernitapaamiseen, joka pidetään Virossa.

– Onni onnettomuudessa, että en ehtinyt varata junalippua, sanoi Haapala.

Haapalan matka ei bussin käytöstä pidentynyt kovin paljon, kymmenisen minuuttia.

– Tästä ei oikein draamaa saa, Haapala tuumi.

Harri Summanen kuljetti Helsingin Kamppiin bussin, jonka lähtöaika oli aamulla kello 5.10. Reitti kulki Lappeenrannasta Kouvolan kautta.

– Matkustajia on ollut ehkä vähän tavallista enemmän. Kaikki mahtuivat kuitenkin hyvin yhteen bussiin. Sen kyllä huomasi, että mukana oli sellaisia jotka eivät tavallisesti kulje bussilla, sanoi Summanen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.