Järkyttävä ryöstö Tampereella: 60-vuotias ryöstettiin väkivaltaisesti kotonaan keskellä yötä

Poliisi tutkii Tampereen Hervannassa perjantaina aamuyöllä tapahtunutta ryöstöä.

Rivitalossa yksin asuvan, noin 60-vuotiaan miehen ovikelloa soitettiin aamuyöllä noin kello kolme. Ovella oli kaksi miestä, jotka tunkeutuivat asuntoon sisään ja vaativat asukasta antamaan autonsa avaimet.

Ryöstäjät pahoinpitelivät ja potkivat uhrin sairaalakuntoon. Lisäksi miestä uhkailtiin puukolla. Uhri pääsi pakenemaan asunnosta ja piiloutui läheiseen metsään.

Epäillyt jäivät asuntoon penkomaan paikkoja. Poliisi sai toisen epäillyistä kiinni hieman ennen aamukuutta, kun epäilty ajoi päihtyneenä uhrin autolla Hervannan alueella. Toinen epäilty saatiin kiinni hetken kuluttua eräästä rapusta, missä hän makasi sammuneena. Poliisi epäilee parivaljakon murtautuneen yön aikana myös läheiseen ravintolaan, josta anastettiin alkoholia.

Epäiltyinä rikoksesta ovat vuosina 1987 ja 1989 syntyneet tamperelaismiehet. He ovat poliisille ennestään tuttuja. Poliisi tutkii tekoja nimikkeillä törkeä ryöstö, törkeä kotirauhan rikkominen, törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja varkaus. Epäiltyjä esitetään vangittavaksi huomenna.   

Lue myös:

    Uusimmat