"Tapa vaimosi, toivottavasti tyttäresi saa syövän" – Arsenal-tähden kasetti petti rajussa painevyöryssä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Arsenalin kapteenin Granit Xhakan polla petti sunnuntaina, kun hänet otettiin vaihtoon Crystal Palacen noustua kahden maalin takaa tasoihin. Xhaka on nyt kommentoinut episodia sosiaalisessa mediassa.

Palace onnistui kampeamaan 0–2-tappioasemasta 2–2-lukemiin. Xhaka vaihdettiin 61. minuutilla Bukayo Sakaan ja kävi kuumana. Sveitsiläinen heitti pelipaitansa ja kapteeninnauhansa maahan ja antoi takaisin hänelle huudelleille faneille.

– Painukaa v****un, Xhaka laukoi fanien suuntaan.

Xhaka on nyt avannut tilannetta sosiaalisessa mediassa julkaisemassa avoimessa kirjeessään. Hän kertoo joutuneensa viharyöpyn kohteeksi.

– Tapahtumat vaihtoni taustalla ovat vaikuttaneet minuun syvästi. Rakastan tätä seuraa ja annan aina 100 prosenttia kentällä ja sen ulkopuolella, Xhaka kirjoitti.

Xhaka kokee, ettei ole tullut fanien ymmärtämäksi. "Toistuvat herjaavat kommentit" viime viikkoina ovat satuttaneet häntä syvästi.

– Ihmiset ovat sanoneet minulle sellaisia asioita kuin "tulemme murtamaan jalkasi", "tapa vaimosi" ja "toivomme, että tyttäresi saa syövän".

Tässä tilanteessa Xhakan mitta tuli sunnuntaina täyteen. Hän kuitenkin otti myös vastaantulevan kannan ja myönsi toimineensa epäkunnioittavasti seuran faneja kohtaan.

– Minun toiveeni on, että saamme takaisin yhteisen kunnioituksen, muistaen, miksi rakastuimme tähän peliin. Mennään eteenpäin positiivisesti yhdessä, Xhaka päätti. 

Lue myös:

    Uusimmat