Kalojen vuosihoroskooppi 2023: Rakkaudentäyteistä aikaa kumppanin kanssa

Kalojen vuosihoroskooppi 2023: Kaloilla piisaa tänä vuonna energiaa ja elinvoimaa. Sinkkukalojen kannattaa suunnata katseensa tulevaan turhia kuitenkaan kiirehtimättä! 

Rakkaus

Kalat viettävät tänä vuonna rakkaudentäyteistä aikaa yhdessä kumppaninsa kanssa. Vaikka työt pitäisivät sinua kiireisenä, löydät aina aikaa myös rakkaallesi. Jos sinulla onkin ollut viime aikoina ryppyjä rakkaudessa, niin tänä vuonna ne varmasti oikenevat.

Sinkkukalojen on turha haikailla menneisiin aikoihin ja suhteisiin. Niin kauan kuin roikut menneisyydessä, et pysty näkemään, mitä kaikkea edessäsi on sinua odottamassa. Eikä kukaan voi nähdä sinuakaan parhaassa valossa, jos olet juuttunut menneeseen, etkä osaa päästää irti.

Sinkuilla ei alkuvuosi vielä suosi kumppanin löytämistä, mutta kevään tullen alat päästä vauhtiin ja saatat huomata, että sopivia ehdokkaita voi olla tarjolla useampiakin. Älä kuitenkaan pidä liikaa kiirettä, vaan anna tutustumiselle aikaa, niin vähitellen sinulle selviää kuin itsestään kuka heistä on kaikkein sopivin.

Perhe ja ystävät

Kalojen perhe-elämä kulkee samoja tuttuja latuja. Perhe menee sinulla aina ykkössijalle, ystävät tulevat vasta perässä. Vanhempasi ovat vielä aikuisenakin tukenasi, mutta välillä sinusta voi tuntua, että he puuttuvat liikaa sinun elämääsi ja parisuhteeseesi. Sinun täytyy määritellä rajasi ja myös pitää niistä kiinni.

Vuoden aikana perheeseesi saattaa olla luvassa jonkinlaista lisäystä. Tulokas saattaa olla vauva, lemmikki, auto tai minkä ikinä kukakin perheenjäseneksi kokee.

Työ ja ura

Työssäsi sinun täytyy olla koko ajan valmis oppimaan uutta. Jos jäät roikkumaan vanhoihin oppeihin, putoat auttamatta kehityksen kyydistä. Kun päivität taitosi ajan tasalle, voit hyvinkin saada ylennyksen tai palkankorotuksen työpaikallasi.

Joillakin kaloilla voi olla tavallaan ihan hyvä työpaikka, mutta jos se ei anna sinulle muuta kuin palkan, se ei ehkä kuitenkaan ole sinun paikkasi. Katsele siinä tapauksessa kaikessa rauhassa muita töitä, mutta pidä silti vielä kiinni entisestä. Se oikea työ tulee kyllä vastaan ennen pitkää.

Työtä vailla olevien kalojen täytyy ehkä tyytyä pätkätöihin, mutta ajattele positiivisesti. Samalla voit katsella mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja omistautua myös enemmän harrastuksillesi. Kuka tietää, vaikka jostakin harrastuksestasi kehkeytyisi sinulle työ.

Raha

Raha-asioissa saatat tarvita tänä vuonna hieman neuvoja, mutta älä ota niitä vastaan ihan keneltä tahansa. Neuvot eivät aina ole niin vilpittömiä kuin miltä näyttävät, sillä rahan ollessa kyseessä jokainen ajattelee ennen kaikkea itseään. Rahan kanssa saat olla muutenkin tarkkana, ettet tule huijatuksi. Vaaroja on niin netissä kuin muuallakin. 

Jos rahapula yllättää, voit onneksi turvautua säästöihisi. Mikä onni, että olet aiemmin osannut varautua tulevaisuuteen myös taloudellisesti.

Terveys ja hyvinvointi

Vuoden alku voi jotenkin stressata sinua, mutta kun pääset vauhtiin, stressikin unohtuu. Sinulla onkin tänä vuonna tavallista enemmän energiaa ja elinvoimaa, joiden avulla selviät vuodesta voittajana. Kuuntele kehoasi, koska sillä voi olla sinulle viestejä, jotka kannattaa huomioida. Yritä myös hankkiutua eroon joistakin huonoista tavoistasi, niin voit vieläkin paremmin.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

0:48

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja