Mainos

Kalifornian baariampuja julkaisi viimeisen viestinsä juuri ennen ampumista – hyytävät sanat avaavat motiivia: "Toivottavasti minua sanotaan hulluksi"

1:33

Kaliforniassa 12 ihmistä ampuneen entisen merijalkaväen sotilaan viimeinen viesti jätettiin Facebookiin. Nyt viranomaiset kahlaavat miehen omaisuutta läpi mahdollisen motiivin löytämiseksi.

Katso Kalifornian ampujan karmiva viesti videolta.

Kahdentoista ihmisen hengen vieneen baariampumisen tekijäksi tunnistettiin 28-vuotias entinen merijalkaväen sotilas Ian David Long. Longilla oli joidenkin lähteiden mukaan mielenterveysongelmia, mutta varsinaista motiivia teolle ei ole vielä löydetty. 

Miehen viimeiset sanat Facebookissa ovat kuitenkin hyytävät.

"Toivottavasti minua sanotaan hulluksi"

Julkaisussaan Long toivoo, että ihmiset kutsuisivat häntä hulluksi.

– Toivottavasti minua sanotaan hulluksi. Eikö se olisikin suurenmoisen ironista? Kyllä, olen hullu, mutta ainoa asia mitä te ihmiset teette tällaisen ampumisen jälkeen on "toivotte ja rukoilette"...tai "pidätte muistoissanne"...joka kerta ... ja ihmettelette, miksi tällaista tapahtuu, mies kirjoittaa.

Julkaisu oli tehty juuri ennen kohtalokasta ampumista.

Käyttäytyi aiemmin jo järjenvastaisesti

Long oli viranomaisille tuttu jo aiemmista pienistä kahnauksista.

Tämän vuoden huhtikuussa poliisi sai hälytyksen tämän kotiin häiriköinnin takia. Viranomaisten mukaan Long oli raivoissaan ja käyttäytyi järjenvastaisesti.

Paikalle kutsuttiin avuksi myös mielenterveystyöntekijät. Longia ei kuitenkaan määrätty psykiatriseen hoitoon tapauksen myötä. 

Eilen tapahtuneessa baariampumisessa kuoli yhteensä 12 ja loukkaantui 21 ihmistä. Long ampui tilanteen päätteeksi myös itsensä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja