Mainos

Kaksivuotiaan murhayritys Ruotsissa – bussikuskiksi pukeutunutta tekijää etsitään

Poliisit selvittävät epäiltyä kaksivuotiaan murhayritystä Ruotsin Östersundissa. Tekijä oli tietojen mukaan pukeutunut bussinkuljettajaksi.

Noin kuuden aikaan torstai-iltana pieni lapsi joutui törkeän väkivallan kohteeksi bussiasemalla keskellä Östersundia. Poliisin mukaan kyseessä on murhan yritys. Tuntematon tekijä oli lähestynyt lasta tämän oltua paikalla äitinsä ja sisaruksensa kanssa.

– Lapsi oli työnnetty maahan ja hänen päälleen oli tallottu, kertoo Mikael Abrahamsson Jämtlandin poliisista Expressen-lehdelle.

Tapausta todistanut Zindra Jonsson, 26, kertoo, että epäilty murhayritys tapahtui bussiterminaalin toisessa kerroksessa.

– Kuulin, kuinka joku meni ylös ja sen jälkeen kuulin lapsen kirkuvan todella kovaa. Sitten näin bussinkuljettajan, joka juoksi kovaa pois paikalta. Kuulin äidin huutavan pysähtymiskäskyjä hänelle, mutta kuljettaja jatkoi matkaansa, Jonsson kertoo Expressenille.

– Äiti meni lapsen luo ja soitti ambulanssin, joka oli paikalla muutamissa minuuteissa.

Kuljettajaksi pukeutunut pakeni polkupyörällä

Poliisi on puhunut useiden silminnäkijöiden kanssa, jotka ovat kertoneet tekijän olleen pukeutuneen bussinkuljettajaksi. Poliisin tietojen mukaan pyörällä paennutta tekijää yritettiin pysäyttää paikan päällä tuloksetta.

Etsitty mies on Dagens Nyheter -lehden mukaan 30-50-vuotias, 180-185 senttimetriä pitkä. Hän oli pukeutunut siniseen takkiin ja housuihin, hänellä oli tumma päähine sekä mahdollisesti silmälasit.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä olemaan yhteydessä heihin. Poliisi jatkaa silminnäkijöiden kuulemista. Tapahtumapaikalla on turvakamerat, mutta niiden toiminnasta ei ole tietoa.

Hyökkäyksen kohteeksi joutunut lapsi on viety sairaalahoitoon. Sairaalan mukaan hänen vammansa ovat lieviä ja lapsen vointi on olosuhteisiin nähden hyvä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.