Kaksi vangittiin epäiltynä taposta Kihniössä, yksityiskohdat epäselviä – tutkinnanjohtaja Aamulehdelle: "On sekin mahdollisuus, että rikosta ei ole lainkaan tapahtunut"

Käräjäoikeus on vanginnut kaksi henkilöä epäiltynä Kihniössä tapahtuneesta taposta. Kumpikin epäillyistä, 1967 syntynyt mies ja vuonna 1995 syntynyt nainen vangittiin kevyemmällä syytä epäillä -perusteella.

Syytä epäillä -peruste on todennäköisin syin vangitsemista lievempi vangitsemisperuste, eikä vaadi yhtä painavaa näyttöä rikollisesta teosta. 

Tapauksen tutkinnanjohtaja ei vastannut MTV Uutisten soittopyyntöön. Hän kertoi kuitenkin Aamulehdelle, että tapausta ei voida kommentoida toistaiseksi. Hän ei esimerkiksi kommentoi rikoksen uhria.

– Asia on epäselvä, ja vielä on sekin mahdollisuus, että rikosta ei ole lainkaan tapahtunut. En pysty tässä vaiheessa tiedottamaan asiasta, hän sanoo.

Käräjäoikeuden tietojen mukaan rikos on tapahtunut viime tiistaina tai keskiviikkona.

Miehellä ja naisella on sama sukunimi, ja nainen on saanut sukunimensä avioliiton myötä. Eri lähteistä yhdistettyjen osoitetietojen perusteella he ovat ainakin asuneet samassa osoitteessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja