Helsingin poliisi tutkii tappoa: Keski-ikäinen mies vangittu – IS:n mukaan mies liittyy 2019 kadonneen Saara Arvan tapaukseen

Poliisi tutkii Helsingissä tapahtunutta epäiltyä tappoa. Helsingin käräjäoikeus on vanginnut vuonna 1971 syntyneen miehen todennäköisin syin taposta epäiltynä tänään iltapäivällä.

Poliisi ei kerro tarkemmin, millloin rikos on tapahtunut.

Käräjäoikeus on määrännyt käsittelyn oikeudenkäyntiasiakirjat salassa pidettäviksi lukuun ottamatta ratkaisun lopputulosta ja sovellettuja lainkohtia.

Poliisin mukaan salassapito sekä esitutkinnan tilanne ovat syy sille, ettei tapauksesta kerrota tässä vaiheessa tarkempia tietoja.

– Kyse on vakavasta rikosepäilystä, ja esitutkinta on herkässä vaiheessa. Tämän takia emme pysty tässä vaiheessa avaamaan tutkinnan sisältöä enempää. Tällä hetkellä emme voi kertoa enempää epäillystä tai uhrista, koska se voisi vaarantaa koko esitutkinnan, sanoo rikostarkastaja Jari Koski.

Ilta-Sanomien mukaan nyt vangitulla miehellä on kontollaan aiempia rikoksia, esimerkiksi pahoinpitelyitä sekä vahingontekoja. Lisäksi meneillään on kaksi raiskaustapausta, joista ei ole vielä tuomioistuimen ratkaisua.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan mies liittyy myös Vesannolla Pohjois-Savossa vuonna 2019 kadonneen Saara Arvan tapaukseen. Helsinkiläinen, 35-vuotias, Arva oli IS:n mukaan matkalla miehen kanssa, ja katosi jälkiä jättämättä.

Poliisin mukaan tavoitteena on tiedottaa tapauksesta lisää mahdollisimman pian, mikä saattaa tarkoittaa jo ensi viikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja