Kaksi miestä pidätetty: Michael Schumacherin perhe rajussa tapauksessa

Poliisi pidätti keskiviikkona Saksassa kaksi miestä Michael Schumacherin perheen kiristämisestä epäiltyinä, Bild kertoo.

Mieskaksikko Saksan Wuppertalista on väitetysti yrittänyt kiristää Schumacherin perheeltä miljoonien eurojen suuruista summaa.

Syyttäjän tiedottaja Wolf-Tilman Baumert kommentoi tapausta lyhyesti.

– Tutkimme kiristystapausta, jossa uhrina on julkisuuden henkilö, ja olemme toteuttaneet pidätysmääräyksiä. Emme voi tässä vaiheessa antaa enempää tietoa, Baumert sanoi Bildille.

Aiempikin tapaus

Saksalaisen F1-legenda Schumacherin perhettä on yritetty kiristää aiemminkin. 27-vuotias mies tuomittiin asiasta ehdolliseen vankeusrangaistukseen vuonna 2017. Hän oli lähettänyt edellisenä vuonna uhkaavan sähköpostiviestin Schumacherin Corinna-vaimolle.

Tämän vuoden toukokuussa Schumacherin perheen uutisoitiin saaneen 200 000 euron korvaukset saksalaiselta sanoma- ja aikakauslehtikustantaja Funke Mediengruppelta. Korvaukset määrättiin siitä, että Die Aktuelle -lehti uutisoi viime vuonna Schumacherin antaneen ensimmäisen ensimmäisen haastattelunsa sen jälkeen, kun legenda oli loukkaantunut vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. "Haastattelu" oli toteutettu tekoälyn avulla.

Schumacher voitti F1-urallaan seitsemän maailmanmestaruutta. Samaan ennätysmäärään on yltänyt sittemmin vain Lewis Hamilton.

Lue myös:

    Uusimmat