Mainos

Kaksi kuukautta katoamisesta – missä on yhdeksänvuotias Maëlys?

Ranskassa yhdeksänvuotias Maëlys katosi jäljettömiin elokuisessa hääjuhlassa Pont-de-Beauvoisinin kylässä lähellä Chamberyä. Tyttöä ei edelleenkään ole löytynyt, ja tutkinta polkeekin paikallaan. 

Poliisi pidätti 34-vuotiaan miehen, joka myönsi, että Maëlys oli ollut toisen lapsen kanssa hänen autossaan illan aikana, mutta on kiistänyt osallisuutensa tytön katoamiseen. Ranskalaismediat paljastivat epäillyn nimen ja hänen kerrottiin olevan entinen sotakoirakouluttaja Nordahl Lelandais.

Mies oli ollut vieraana häissä ja hänen autostaan on löytynyt Maëlysin DNA:ta. Tutkimuksissa kävi ilmi, että Lelandais oli yrittänyt puhdistaa autonsa sisätiloja perusteellisesti vahvoin pesuainein tytön katoamisen jälkeen. Syytetty on puolustautunut sanomalla, että pesi autoaan myyntikuntoon.

Tutkinta pysähtynyt

Tutkimuksen viimeisimmät tulokset ovat vähäiset ja vaikuttaakin, että tapauksen tutkinta on suorastaan pysähtynyt. Viime päivinä sijaa on saanut keskustelu lehdistössä julkaistujen tapahtumien jälkeen tapahtuneista vuodoista, kuten tutkimuksen perusteellisuudesta.

Tyttöä on etsitty huolellisesti kaksi kuukautta, mutta tuloksia ei ole saavutettu. Nordahl Lelandais on yhä poliisin hallussa. Aiemmin uutisoitiin epäillyn pysyneen hyvin vaitonaisena. Hänen kertomuksissaan on havaittu epäjohdonmukaisuuksia.

Tytön katoamisen jälkeen avattiin keräys, jolla tuetaan Maëlysin vanhempia. Avokätisiä lahjoittajia on jo yli 25 00 ja se on saavuttanut yli 60 000 euroa. Keräys on avoinna vielä 20 päivää. Vanhemmat ovat pyrkineet jatkamaan päivittäistä elämäänsä, epätietoisuuden kalvaessa mieltä.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.