Mainos

Siepattiinko kadonnut 8-vuotias tyttö hääjuhlista? Metsästä löytyi hiussolki ja ilmapallo

8-vuotiaan tytön katoaminen kesken hääjuhlien on yhä täysi mysteeri. Ranskan poliisi ja puolisotilaalliset joukot ovat jatkaneet etsintöjä maastosta ja tutkineet nyt kallionkoloja ja autiotaloja löytääkseen tytön.

Brittilehti Mirror kertoo viranomaislähteisiin viitaten, että läheisestä metsästä on löytynyt hiuspidike ja ilmapallo, mutta vielä ei ole varmuutta siitä, kuuluivatko ne Maelysille. 

Maelys De Araujo katosi elokuun lopulla, kun perhe oli juhlimassa tuttavapariskunnan häitä. Suuriin häihin oli kutsuttu noin 200 vierasta ja kaikkia juhlissa olleita on kuultu katoamisen johdosta.

Maleysin katoaminen huomattiin yöllä. Vanhemmat olettivat, että tyttö oli saattanut nukahtaa kesken piiloleikin johonkin huoneen nurkkaan. Mutta kun tyttöä ei alkanut löytyä, hääjuhla keskeytettiin ja vieraat aloittivat suuretsinnät.  

Poliisin vihikoira sai vainun juhlapaikan lähellä sijaitsevalle parkkipaikalle, mutta siihen päättyvät kaikki jäljet.

Poliisi on pidättänyt 34-vuotiaan miehen, joka myöntää, että Maelys oli ollut toisen lapsen kanssa hänen autossaan illan aikana, mutta kiistää osallisuuden tytön katoamiseen. Autosta on löytynyt Maelysin DNA:ta.

Ranskalaismediat ovat paljastaneet epäillyn nimen ja hänen kerrotaan olevan entinen sotilaskoirakouluttaja Nordahl Lelandais. Mies oli ollut vieraana häissä.

Epäilty on pysynyt hyvin vaitonaisena. Ranskalaisen Le Parisien lehden mukaan yksi miestä vastaan puhuvista todisteista on hänen autonsa.

Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että Lelandais oli yrittänyt puhdistaa autonsa sisätiloja perusteellisesti tytön katoamisen jälkeen. Hänen käyttämät pesuaineet olivat olleet niin tymäköitä, että poliisikoirat olivat alkaneet voida pahoin tutkiessaan autoa.

Poliisilla on hallussaan myös turvakameratallenne huoltoasemalta, jossa Lelandaisin nähdään puhdistavan autoaan. 

Lelandais on puolustautunut sanomalla, että pesi autoaan myyntikuntoon.

Viime viikon lopulla Maelys-tytön vanhemmat astuivat julkisuuteen Ranskassa.

Tunteikkaan puheenvuoron päätteeksi äiti totesi, että heidän ainoa toivonsa on, että tyttö löytyisi.

– Tämän kanssa eläminen on sietämätöntä, äiti sanoi.

Tiedotustilaisuudessa puhui yllättäen myös epäillyn äiti. Hän sanoi vetoavansa poikaansa, että paljastaisi kaiken, mitä hän tytön katoamisesta tietää. 

34-vuotias epäilty oli asunut ennen pidättämistään vanhempiansa luona.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.