Kaksi eurooppalaista reppureissaajaa katosi mystisesti Australiassa – rannalta löytyi kadonneiden omaisuutta, viimeinen päivitys sosiaaliseen mediaan viikko sitten

Toivo kadonneiden australialaisten reppureissaajien löytämisestä hiipuu 1:42
Video: Kadonneiden reppureissaajien kunniaksi järjestettiin muistotilaisuus.

Brittiläinen Hugo Palmer, 20, ja ranskalainen Erwan Ferrieux, 21, katosivat Australiassa viime viikonloppuna. Viimeisen kerran he päivittivät  sosiaaliseen mediaan lauantaina 16. helmikuuta.

Palmerin ja Ferrieuxin omaisuutta löytyi maan kaakkoisosassa sijaitsevalta Shelley Beachilta. Rannalta löytyi muun muassa miehille kuuluneet pyyhkeet, aurinkolasit ja autonavaimet. Heidän vuokraama autonsa puolestaan löytyi lähistöltä.

Ei jälkeäkään suuretsinnöistä huolimatta

Palmerin äiti Tanya McNab matkusti Australiaan katoamisen vuoksi. Hänen mukaansa Palmer eli unelmaansa matkustamalla Australiassa ystävänsä kanssa. Palmer ja Ferrieux olivat saapuneet maahan viime marraskuussa.

Shelley Beachilla paikalliset ja alueella olevat reppureissaajat järjestivät kadonneille miehille tänään muistotilaisuuden, johon myös McNab osallistui.

– OIen täysin turta. Olen ollut turta siitä lähtien, kun kuulin uutisen. Tämä tilaisuus tuo kuitenkin lohtua, McNab totesi.

Paikalla oli myös Ranskan pääkonsuli Nicolas Croizer, joka tahtoi osoittaa tukensa sekä Ferrieuxin perheen että koko ranskalaisen yhteisön puolesta.

Palmerin ja Ferrieuxin on pelätty hukkuneen, mutta kumpaakaan ei ole löydetty massiivisista meri- ja ilmaetsinnöistä huolimatta. Keskiviikkona poliisi ilmoitti pienentävänsä etsintöjä, koska katoamispaikan vesissä oli havaittu 20 härkähaita.  

Lue myös:

    Uusimmat