Ensi kertaa yksin matkustanut 21-vuotias reppureissaaja katosi Kambodžan yössä: omaisuus löytyi juhlapaikalta, naisen ruumis pitkän matkan päästä mereltä

Nuoren brittituristin ruumis on löydetty merestä Kambodžassa, uutisoi Sky News.

Viranomaisten mukaan 21-vuotiaan naisen ruumis löydettiin vajaan 50 kilometrin päästä hänen katoamispaikastaan.

Brittiläinen Amelia Bambridge katosi aamuyöllä viikko sitten Kambodžassa Koh Rongin saarella. Nuori nainen matkusti elämänsä ensimmäistä kertaa yksin.

Bambridge nähtiin viimeksi juhlimassa Police Beachilla, mistä hänen käsilaukkunsa löydettiin. Laukussa olivat myös naisen puhelin, rahat ja pankkikortti. Hänen oli määrä kirjautua ulos hostelliltaan aamulla.

Poliisit, vapaaehtoiset ja armeijan henkilöstö ovat etsineet Bambridgea sekä saarella että merestä. BBC:n mukaan myös Bambridgen perhe matkusti saarelle etsiäkseen kadonnutta perheenjäsentään.

Viranomaiset ovat tutkineet naisen katoamista ja kaikkiaan kuutta miestä on kuulusteltu tapauksen tiimoilta, mutta kuulustelut eivät ole johtaneet pidätyksiin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja