Kaksi autoa kolaroi valtatie 4:llä – sitä seurasi väkivallanteko, jota poliisi tutkii tapon yrityksenä

Keski-Suomessa Jyväskylässä tapahtui maanantaina kahden ajoneuvon kolari, jonka jälkeen seurannutta väkivallantekoa poliisi tutkii muun muassa tapon yrityksenä.

Poliisin mukaan kolari tapahtui Jyväskylässä valtatie 4:n varrella Vaajakosken ABC:ltä Lahden suuntaan maanantai-iltana 19. kesäkuuta hieman ennen puolta yhdeksää.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Paavo Ritari kertoo MTV Uutisille, että kolarin tarkka aika oli kello 20:20. 

Teräasetta käytetty

Ritarin mukaan poliisi ei kommentoi tutkinnallisista syistä tapahtumaa sen tarkemmin, mutta tällä hetkellä poliisi toivoo silminnäkijöiden yhteydenottoa. Silminnäkijähavaintoja pyydetään kokonaistilanteesta.

– Jos on siitä paikalta ohi ajanut, niin kyllä muistaisi tilanteen, kyllä tuollainen kolari kiinnittää ihmisten huomion, Ritari muotoilee.

Poliisi on ottanut teosta epäillyn kiinni, mutta silminnäkijöitä etsitään tarkentamaan tapahtumien kulkua. Silminnäkijöitä kolarilla on Ritarin mukaan todennäköisesti ollut.

– Havaintoja toivotaan, jos on nähnyt jotain epämääräistä, Ritari kertoo.

Silminnäkijähavaintoja kolarista voi soittaa numeroon 050  456  0471. 

Juttua muokattu 22. kesäkuuta kello 14:47. Lisätty Sisä-Suomen poliisilaitoksen Twitter-julkaisu, jossa tapon yrityksen tekotavaksi mainitaan teräase. Jutusta on myös poistettu osio, jossa rikoskomisario kertoi, että ei kommentoi tekotapaa.

Lue myös:

    Uusimmat