Kaiva maalipensseli esiin! Nyt tulevat värikkäät sateenkaariotsatukat

Sateenkaaren värit ovat nyt rantautumassa otsatukkiin. Amerikkalainen hiusstylisti näyttää mallia.

Helmikuussa kohistiin vielä tästä uudesta kimaltavasta hiustyylistä, mutta nyt maailmalla leviää jälleen uusi tukkatrendi. Tämän värikkään tyylin luomiseenkaan ei tarvita paljoa: Vain maalipensseli ja hiusvärit riittävät!

Amerikkalainen hiusväreihin erikoistunut Caitlin Ford on kokeillut useita erilaisia, värikkäitä hiustyylejä ja jakanut upeita kuvia Instagram-tililleen. Tuoreessa julkaisussaan nainen esittelee uudet otsatukkatrendin: Sateenkaariotsatukan!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäisen kerran Caitlin teki värjäyksen ystävänsä avulla, mutta nyt tuoreella videolla nainen esittelee, miten värjäyksen voi tehdä itse. Ohjeet ovat varsin helpot, jos luottaa omiin taitoihinsa.

Joskus on kuitenkin parempi luottaa ammattilaisen apuun otsatukan muokkaamisessa – sen todistaa muun muassa tämä hulvaton video, jolla nainen leikkasi itse otsatukkansa varsin arvattavin seurauksin.

Näin värjäät itse sateenkaariotsatukan

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sateenkaariotsatukan tehdäkseen tummatukkaisten kannattaa ensin vaalentaa otsatukka, jotta väri tarttuu ja erottuu. Caitlin näyttää videolla, kuinka hän kiinnittää hiusklipseillä paperinpalan hänen otsatukkansa alle, ja käyttää maalipensseliä hiusvärin levittämiseen.

Otsatukka kannattaa jakaa useampaan kerrokseen ja edetä värjäyksessä kerros kerrokselta. Caitlin itse jättää alimman kerroksen värjäämättä.

Caitlin selittää, että koska hänellä on C:n muotoinen otsatukka, hän yrittää maalatessaan seurata parhaimman mukaan sen reunaa. Hiusten tyveä kohti nainen taas levittää hoitoainetta, jotta hiukset pysyvät oikeassa paikassa.

Hoitoaine kannattaa myös muistaa värjäyksen jälkeen, sillä väriaineet voivat kuivattaa hiuksia.

Lähteet: Metro, Instagram

***

1:22

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja