Kaisa Mäkäräiseltä lupaavia otteita sekaviestissä – Suomi komeasti kymmenen parhaan joukkoon

Kaisa Mäkäräinen antoi lupaavia näyttöjä kisakunnostaan, kun Suomi sijoittui ampumahiihdon MM-kisojen sekaviestissä sijalle kymmenen.

Mäkäräinen hiihti Suomen toisen osuuden. Suomalaistykki ampui maakuupaikalta vain yhden ohilaukauksen. Pystypaikalta Mäkäräinen ampui hienosti nollat.

Myös Mäkäräisen hiihtovauhti oli kohdallaan. Mäkäräinen pääsi ladulle 2 minuuttia ja kaksi sekuntia kärjen perässä. Osuuden päättyessä ero kärkeen oli kaventunut minuuttiin ja 44 sekuntiin.

Suomi hiihti maaliin lopulta sijalla kymmenen (+2.53,2). Suomi joutui käyttämään kilpailun aikana viisi varapatruunaa. Suomen joukkueessa hiihtivät Mäkäräisen lisäksi Venla Lehtonen, Tero Seppälä ja Olli Hiidensalo.

MM-kultaa nappasi Norja 13,1 sekunnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Saksaan. Italia täydensi mitalikolmikon hiihtämällä kolmanneksi (+1.09,6.)

Ruotsin Östersundissa kisattavat MM-kisat jatkuvat perjantaina, jolloin vuorossa on naisten pikakilpailu.