Kaisa Hela avautuu Putouksesta: "Mietin, pitäisikö vain sanoa, että minä jätän tämän kesken"

Näyttelijä Kaisa Hela kertoo Cafe Lanzarote -podcast-ohjelmassa olleensa vähällä lähteä suursuositusta Putouksesta kesken kauden.

Putouksen kahdeksannella kaudella mukana ollut näyttelijä Kaisa Hela puhuu Lauri Saarilehdon Cafe Lanzarote -podcastissa kokemuksistaan megasuositussa ohjelmassa.

Hela kehuu ohjelmaa täysin poikkeukselliseksi matkaksi ja sanoo, ettei mikään hänen aiemmista töistään ei ole ollut vertailukelpoinen Putouksen kanssa, jossa yhdistyi kaiken hypetyksen ja valtavien katsojalukujen lisäksi monia erilaisia asioita.

– Nyt kun tässä on muutama viikko mennyt, niin kyllä sitä vieläkin vähän päässä jotenkin suhisee, että mitä tässä oikein tapahtui, Hela toteaa haastattelussa.

Hela kertoo ohjelman tekemiseen liittyneen hänen osaltaan myös epävarmuutta.

– Minulla oli sellaisia ajatuksia, että pitäisikö vain sanoa, että minä jätän tämän kesken, kun kaikki toivovat minun lähtevän pois tästä.

Kaisa Hela sanoo ajatusten liittyneen muun muassa hänen luomaansa Hansvilivili Hansvälimäki -sketsihahmoon. Hahmon tippumiseen liittyneissä palautteissa Hela koki ihmisten nähneen hänet epäonnistuneena, vaikka näyttelijä itse oli hahmoonsa hyvinkin tyytyväinen.

– Silloin minuun osuivat ne muiden kommentit kaikkein eniten, että olenko minä ulkopuolisten mielestä jotenkin epäonnistunut, kun omasta mielestäni en ole.

Hela sanoo näkevänsä epävarmuuden kokemisessa kuitenkin myös hyviä puolia.

– Se teki ihan hyvää tällaiselle nelikymppiselle näyttelijälle, jolle oli jo kehkeytynyt sellainen hyvä itsetunto.

Kuuntele Kaisa Helan haastattelu kokonaisuudessaan Cafe Lanzarote -podcastissa.

Katso alla videoita Kaisa Helasta.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja