Antti Tuomas Heikkinen nähtiin Putouksessa viimeistä kertaa – avaa lähtöpäätöstään MTV Uutisille: "Ideat ovat pikkuisen loppu"

Näin Putous-näyttelijä Dennis Nylund kommentoi voittoaan - kollegat uskoivat enemmän kuin hän itse 4:57
Antti Tuomas Heikkinen avasi MTV Uutisten haastettelussa lähtöpäätöstään.

Antti Tuomas Heikkinen ilmoitti lauantaina jättävänsä Putouksen taakseen. Näyttelijä kertoo, ettei lähtöön liity mitään dramatiikkaa. 

Näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen ilmoitti lauantaina ennen Putouksen 13. kauden viimeistä lähetystä jättäytyvänsä pois ohjelmasta seuraavalla kaudella, mikäli sellainen on tiedossa. Hänet nähtiin siis viimeistä kertaa ohjelman sinisessä nimikkopaidassa.

– Kiitos Putous! Kun kesällä 2019 sanoin että "voin mä lähtee mukaan", niin ihan tarkkaan en tiennyt mitä tuli luvattua. Nyt tiedän. Tämä on samaan aikaan hullu ja ihana työ. (Adjektiiveja olisi kyllä monia muitakin, mutta ehkä käytän niitä sitten muistelmissani ”Kurkkaus kulisseihin”, jonka kirjoittelen joskus eläkkeellä (ja jota kukaan ei lue), Heikkinen kirjoitti Instagram-päivityksessään.

Tilaa uusille

Heikkinen kommentoi asiaa syvemmin MTV Uutisille  viimeisen lähetyksen päätteeksi. Hän totesi, ettei lähtöpäätökseen liity mitään dramatiikkaa. 

– Olisin aivan hyvin voinut jatkaa, sillä olen viihtynyt täällä sairaan hyvin. Olen huomannut itsessäni kuitenkin sellaisen henkisen väsymystilan. Tapani on sellainen, että annan paljon yleensä ideointiin, nyt huomaa, että ideat ovat pikkuisen loppu.  

– Minusta ei tunnu reilulta, että jatkaisin – ei itseäni eikä sellaisia, jotka haluavat tulla mukaan tähän ohjelmaan täydellä voimalla. Koen, että olen antanut nyt Putoukselle kaiken, mitä mulla oli annettavaa ja toisinpäin. Tällainen win win tilanne.

Putouksen sketsihahmokisan voittanut Dennis Nylund huikkaa kuitenkin väliin: 

Pilvi Hämäläinen sanoi tuo saman asian just kahden kauden jälkeen, mies naurahtaa viitaten siihen, kun näyttelijä Hämäläinen lähti ohjelmasta ja palasi takaisin. 

Heikkisellä on luvassa töitä televisiosarjoissa, mutta niistä hän ei voi vielä hiiskua.

Heikkinen nähtiin ensimmäisen kerran Putouksessa keväällä 2020. 12. kaudella hän hurmasi katsojat Yölintu-sketsihahmollaan. Hän puki ylleen sinisen paidan saman vuoden syksyllä, kun MTV3-kanavalla nähtiin ohjelman All Stars -kausi. Viimeisimmällä kaudella Heikkinen loi hahmon nimeltään  Auto-Seppo. 

Putous katsottavissa mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat