Kiti Kokkonen avoimena itsetunnostaan: "Olen aika estoinen ihminen"

9:40
Jenni Pääskysaari ja Kiti Kokkonen joutuivat sotkuiseen haasteeseen

Kiti Kokkonen avautui Lauri Saarilehdon podcastissa omasta itsetunnostaan.

Muun muassa Putous-ohjelman tähtenä toiminut näyttelijä Kiti Kokkonen vieraili Lauri Saarilehdon Cafe Lanzarote -podcastissa hiljattain ja kertoi avoimesti muun muassa omasta itsetunnostaan. 

Kokkonen kertoi haastattelussa, ettei hän koe olevansa vapautunut ihminen – päinvastoin. 

– En esimerkiksi tykkää mistään ryhmäsaunoista ja mä olen aika estoinen ihminen. Se ei liity mun pituuteen tai ulkonäköön – mä olen aina ollut sellainen, etten ole ollut kauhean vapautunut. 

– Mutta sitten Tanhupallona mä pystyn olemaan balettipuvussa, niin kuin mikä ei ole nyt tietenkään sama asia kuin alasti, mutta kuitenkin hyvin lähellä sitä, että kyllä mua harmittaa tavallaan, että miksi mä en sitten voisi yksityisenä ihmisenä. 

Näyttelijä loi Putouksen yhdeksännellä tuotantokaudella rakastetun sketsihahmonsa Tanhupallon, joka laukkasi yhdessä yössä suomalaisten sydämiin. Kokkonen kertoo, että esimerkiksi tämän hahmon kautta hän on pystynyt sellaisiin sanoihin ja tekoihin, joita hän ei yksitysihenkilönä tekisi. 

Kokkonen on itse tuntenut monia erilaisia tunteita esittämiään hahmoja kohtaan, muun muassa kateutta. Näyttelijä kertoo olevansa kateellinen Tanhupallolle monesta erilaisesta asiasta, kuten hahmon suorapuheisuudesta ja rohkeudesta. 

Jo varhaisella iällä Kokkonen huomasi, että hän saa ihmiset ympärillään nauramaan. Tuolloin hän koki, että hänelle itselleen nauretaan, mutta nykyään hän nauttii siitä, että saa ihmiset nauramaan. 

Näyttelijä kokee, ettei hän ole yksityishenkilönä niin hauska ihminen, kuin hänen ehkä joskus odotetaan olevan. 

– Ei se ole sillä tavalla, että jos olen jossain juhlissa, niin kaikki kerääntyy mun ympärille ja sitten mä kerron hauskoja juttuja ja sitten ihmiset nauravat. Se on enemmänkin niin, että mä olen jotenkin semmoinen vähän synkkä ja haluan puhua jostain syvällisestä ja ihmiset vain kaikkoavat ja menevät jonnekin pitämään hauskaa. 

Kokkonen nostaa vastaesimerkiksi näyttelijäkollegansa Sami Hedbergin, joka on luonteeltaan hänen mukaansa aivan toista luokkaa. Kokkonen ja Hedberg kuvasivat hiljattain yhdessä uuden elokuvansa Se mieletön remppa.

– Hän on hirveän hauska privaatisti. Hän niin kuin viihdytti ihmisiä siellä, kuvausryhmää. Itse oli aivan poikki jossain siellä bussin takaosassa ja mietti, että vitsi kun saisi nukkua neljä tuntia, niin hän oli siellä niin kuin hilpeänä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja