Kaipaatko vaihtelua petipuuhiin? 3 helppoa seksiasentoa, joita et ole taatusti vielä kokeillut

Uudenlaiset asennot piristävät seksielämää. Jos kekseliäisyys meinaa ehtyä, ota tästä talteen vinkit kolmeen uuteen asentoon!

Toimivatko lehtien seksivinkit? Katso asiantuntijan vastaus yllä olevalta videolta!

Vaihtelu virkistää, kuuluu tuttu sananparsi. Se pätee monille elämän osa-alueille, kuten myös makuuhuoneeseen.

Jos kokeiluintoa löytyy, petipuuhia haluaa piristää tai olet kyllästynyt vanhoihin, liiankin tuttuihin vaihtoehtoihin, kannattaa kokeilla kumppanin kanssa näitä kolmea asentoa, jotka Men's Health vinkkaa.

Kiikkulauta

Mies istuu sängyn reunalla, jalat lattialla. Nainen käy istumaan syliin, ja mies auttaa häntä käsistä kiinni pitämällä varovasti nojaamaan taaksepäin. Yhdessä työskennellen pääsee parhaiten sopivaan rytmiin.

Kiikkulauta-asento on loistava, sillä se vaatii tiimityötä ja nainen saa erinomaisesti sisäistä stimulaatiota.

Miehen lankeaminen

Mies istuu sohvalla väärinpäin: Jalat takareunan ylitse, selkä istuintyynyillä ja pää ja olkapäät istuintyynyn yli. Nainen on päällä ratsastamassa. Miehen kannattaa ottaa toisella kädellä kiinni naisen reidestä pitääkseen tasapainon – toinen käsi jää vapaaksi koskettelua tai vaikkapa seksilelua varten.

Soturi

Mies makaa selällään, nainen miehen päällä toinen jalka suorana alaspäin miehen jalkojen suuntaisesti ja toinen jalka koukistettuna alle kuin pikajuoksijalla. Tästä nainen voi joko nousta käsien tai kyynärvarsien varaan intensiivistä pumppaamista varten.

Vaihtoehtoisesti nainen voi maata miehen päällä maksimoidakseen läheisyyden ja sensuellin hitaan tahdin.

Kun nämä kolme asentoa on ehtinyt jo kokeilla, kannattaa seuraavaksi laittaa testiin "sakseilu", "kuningattareilu", 69:n uusi versio 68 ja tämä pretzel dip -asento.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat