Kaikkien Indonesian turmakoneen matkustajien pelätään kuolleen – lennolla oli myös kaksi lasta ja vauva: "Löydettyjen uhrien ruumiit eivät olleet ehjiä"

Indonesian turmakone oli upouusi 1:59

Pelastusviranomaisten mukaan on todennäköistä, ettei Indonesian maanantaisen lentoturman jäljiltä löydetä eloonjääneitä. Lentokoneessa oli 189 matkustajaa. Omaiset odottavat yhä tietoja perheistään.

Etsintä- ja pelastusoperaatio on käynnistetty lentoyhtiö Lion Airin matkustajakoneen syöksyttyä mereen maanantaiaamuna. Onnettomuus tapahtui vain 13 minuuttia koneen nousun jälkeen. Koneen oli määrä lentää Jakartasta Sumatran saarelle.

Video: Etsintä- ja pelastusoperaatio on käynnissä. Merellä kelluu omaisuutta sekä lentokoneen paloja.

Merestä on löydetty tähän mennessä laukkuja, vääntyneitä puhelimia ja lentokoneen osia. Pelastajat eivät odota löytävänsä eloonjääneitä. Silminnäkijöiden mukaan Tanjung Priokin satamaan olisi tuotu jo kuusi ruumispussia, uutisoi Sky News.

– Ennusteeni on, ettei kukaan selvinnyt. Löydettyjen uhrien ruumiit eivät olleet enää ehjiä ja aikaa on kulunut tunteja. Todennäköisesti 189 ihmistä on kuollut, kertoo operaatiota johtava Bambang Suryo.

"Toivomme, että perheemme on elossa"

Uutiset on kerrottu lennolla matkustaneiden omaisille. He ovat kokoontuneet Jakartassa sijaitsevaan Indonesian etsintä- ja pelastusviraston keskustoimistoon ja Bangkan saarella sijaitsevalle lentokentälle.

Koneessa oli yhteensä 189 matkustajaa, joista 20 oli Indonesian valtiovarainministeriön työntekijöitä. Lennolla oli myös yksi vauva ja kaksi lasta.

– Kukaan ei anna meille tarvitsemiamme tietoja. Olemme häkeltyneitä. Toivomme, että perheemme on elossa, kertoo nimettömänä pysyttelevä omainen.

Lue myös:

    Uusimmat