Surun murtamat omaiset kokoontuivat Indonesian lentokentälle odottamaan lisätietoja turmasta – "En enää koskaan näe vaimoani ja kolmea tytärtäni"

1:31
Lentokoneen matkustajina olleiden läheisten tuska tallentui videolle – isä itkee perheensä kohtaloa

Kadonneen indonesialaiskoneen matkustajien omaiset odottavat lisätietoa läheistensä kohtalosta Indonesian Pontianakin lentokentällä, jonne lentokoneen piti saapua.

Yhteys lentoyhtiö The Sriwijaya Air -koneeseen, jossa oli 62 ihmistä, menetettiin pian nousun jälkeen. Matkustajalentokone lähti lauantaina Indonesian pääkaupungista Jakartasta kotimaanlentona.

Yllä olevalla videolla esiintyy Yaman Zai. Hän kertoo murheen murtama, että koneessa on hänen vaimonsa ja kolme tytärtään.

– Minun oli tarkoitus tulla heitä vastaan. Tässä on ensimmäinen tyttäreni, mutta en enää koskaan näe heitä, mies itkee ja näyttää puhelimestaan tyttärensä kuvaa.

Etsinnät käynnissä

Indonesian laivasto on määrittänyt kadonneen lentokoneen koordinaatit ja alukset etsivät kadonnutta konetta, kertoo laivaston virkamies Abdul Rasyid.

– Koordinaatit on löydetty ja ne on annettu kaikille alueen merivoimien aluksille, hän sanoo.

Pelastajien mukaan roskia, joiden uskotaan liittyvän koneen katoamiseen, on löydetty Jakartan edustalta. Koneesta ei kuitenkaan ole saatu radiosignaalia.

Indonesian liikenneministeri Budi Karya kertoi tiedotustilaisuudessa, että aluksella oli ollut 62 ihmistä, joista 12 miehistön jäsentä. Puolestaan toinen virkamies oli aiemmin sanonut, että matkustajia oli 56 ja miehistön jäseniä kuusi.

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja