Katso kuvat: Nämä esineet noukittiin Indonesian turmakoneen törmäyspaikalta – pelastajat löysivät vauvan kengät, koneen hylky yhä kateissa

Indonesian lentokoneturma, tällaisia esineitä merestä on toistaiseksi löydetty 1:01

Indonesialaisen lentoyhtiö Lion Airin matkustajakoneen hylky on yhä kadoksissa maanantaisen turman jäljiltä. Meressä ajelehtii valtava määrä rojua ja henkilökohtaisia esineitä maanantaisen lentoturman jäljiltä.

Pelastusviranomaiset ovat vahvistaneet löytäneensä merestä kuusi ruumista, jotka on nyt toimitettu sairaalaan Jakartan kaupungissa. Kaikkien koneessa olleiden oletetaan kuolleen, uutisoi CNN.

Indonesian turmakoneen rungon tarkkaa sijaintia ei toistaiseksi tiedetä. Pelastusoperaatiossa on mukana laivoja, helikopteri ja 250 pelastustyöntekijää. Joukossa on myös sukeltajia, jotka suorittavat etsintöjä jopa 35 metrin syvyydessä.

Lukuisia henkilökohtaisia tavaroita ajelehtii meressä

Pelastusviranomaisten mukaan merestä on tähän mennessä löydetty muun muassa pelastusliivejä, käsilaukkuja, lompakoita, henkilöllisyystodistuksia, vaatteita, vääntyneitä puhelimia ja lentokoneen osia.

– Ennustan löydettyjen ruumiinosien perusteella, ettei eloonjääneitä ole, kommentoi operaatiota johtava Bambang Suryo BBC:lle.

BBC:n mukaan merestä on noukittu muiden henkilökohtaisten tavaroiden ohessa myös vauvan kengät. Turmakoneen kyydissä oli 189 ihmistä. Mukana tiedetään olleen myös kaksi lasta ja yksi vauva.

Lue myös:

    Uusimmat