Kaikkien aikojen seksikkäimmät Playboy-kannet, katso kuva

Fox-kanavan uutiset on valinnut kymmenen seksikkäintä Playboy-lehden julkkiskantta. Katso yllättävät voittajat!

1950-luvun alusta asti ilmestyneen Hugh Hefnerin Playboy-lehden kansikuvissa on vuosien varrella nähty satoja julkikksia, useat jopa useaan kertaan kuten Carmen Electra ja Pamela Anderson, jolla on takanaan jo yli kymmenen kansikuvaa.

Sijalle 10. pääsi laulaja-näyttelijä Barbra Streisand lokakuun 1977 kannella, jossa ei näkynyt paljon pintaa, mutta se oli sitäkin viekoittelevampi.

9. sijalle nousi Madonna syyskuun 1985 kannella, joka johti oikeudenistuntoon. Madonna oli poseerannut ennen uransa alkua alasti valokuvaajalle joka myi kuvat lehdelle tämän noustua maailmankuuluisuuteen.

Kahdeksanneksi ylsi Perhesiteet-sarjasta tuttu näyttelijä Sally Fields joka poseerasi kannessa maaliskuussa 1986 pupu-hännän kera.

Playboy

Seitsemmännellä sijalla nähdään Burt Reynolds, joka oli kannessa lokakuussa 1979.

Joan Collins oli jo 49-vuotias poseeratessaan joulukuun 1983 numeroon jolla hän pääsi sijalle kuusi. Tv-tähti oli tunnettu rooleistaan jossa hän vietteli itseään huomattavasti nuorempia tähtiä.

Viidenneksi pääsi Charlien enkelit -sarjasta tuttu Farrah Fawcett joka paljasti sulonsa joulukuussa 1978, mutta vain osin. Vuonna 1995 Farrah poseerasi uudelleen lehdelle, tällä kertaa alasti ja se numero oli yksi 1990-luvun myydyimpiä numeroita.

Laulaja Dolly Parton poseerasi Playboylle pupu-asussa lokakuussa 1978 ja sillä irtosi sija 4.

Basic Instict -elokuvan ansiosta maailmanmaineeseen noussut Sharon Stone nappasi pronssisijan heinäkuun 1990 kannellaan ja hopealle selvisi Ann-Margaret lokakuun 1983 kuvallaan.

Ykkösssijan vei Raquel Welch joulukuun 1979 kansikuvalla ja hänet valittiin samalla vuosikymmenen himoittavammaksi naiseksi.

Katso vanhat ja voitokkaat kansikuvat täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat