Kaikki Onnela-sarjan makuuhuonekohtaukset kuvataan usein saman päivän aikana – näyttelijöiden pokka ei ole kestää

Onnelan 5. kauden traileri 0:30
Katso videolta Onnelan 5. kauden traileri!

Eero Ritala ja Elena Leeve kertovat, ettei heidän pokkansa ole kestää Onnela-sarjan makuuhuonekohtausten kuvaamista.

MTV:n Onnela-alkuperäissarjan viides kausi alkaa MTV Katsomossa 23. marraskuuta. Onnelan viidennellä kaudella erilaiset menestymisen paineet rokottavat Poutaniemen asukkaiden parisuhteita.

Sarjassa on useita kohtauksia, joissa Antti ja Saara Hyvärinen juttelevat päivän polttavista puheenaiheista ja elämäänsä kullakin hetkellä kurittavista ongelmista sängyssä juuri ennen nukkumaan menoa.

Sarjassa Antti Hyväristä esittävä Eero Ritala ja Saaraa esittävä Elena Leeve kertovat MTV Uutisille, että kaikki kunkin kauden makuuhuoneeseen sijoittuvat kohtaukset, kuten juuri sellaiset, joissa hahmot höpöttelevät ennen nukkumaanmenoa, kuvataan yleensä putkeen yhden ja saman päivän aikana.

Sekä Ritala että Leeve sanovat tahoillaan, että heidän mielestään nauru on kaikkein herkimmässä juuri makuuhuonekohtausten aikana. 

– Elenan kanssa, kun olemme kuvanneet koko päivän makuuhuoneessa kohtauksia, joissa hahmomme ovat menossa nukkumaan ja hölöttävät jotain, makaamme sängyssä ja olemme maanneet siinä koko päivän, väsyttää ja joku viimeinen kohtaus pitäisi vielä kuvata. Ne ovat hauskimpia ja hirveimpiä tilanteita, kun sitä naurua ei saa loppumaan, Ritala kertoo.

– Silloin yleensä lietsoudumme hysteriaan, koska olemme olleet koko päivän samassa tilassa ja samassa sängyssä, lakanat vain vaihtuvat välillä. Ilmakin loppuu aika nopeasti, kun siinä on kuitenkin kuvausryhmää ja me, ja dialogia on suhteellisen paljon. Olemme jo etukäteen Eeron kanssa puhuneet, että jos tästä ei jonkinlaista hepulia tule jossain vaiheessa, niin se on ihme, Leeve nauraa.

Leeve kuvaa hänellä olevan paikoin todella huono pokka.

– Varsinkin Eeron kanssa se on välillä ihan mahdotonta. Välillä saattaa olla niin, että olemme aivan hiestä märkiä emmekä pysty katsomaan toisiamme silmiin, kun naurattaa niin paljon, Elena sanoo.

Onnelan uusi 5. tuotantokausi on katsottavissa 23. marraskuuta alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella. Sarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla. Jaksoja on yhteensä 10. 

Lue myös:

    Uusimmat