Näyttelijät Anna-Maija Tuokko ja Saara Kotkaniemi ovat ystäviä, mutta tietyllä tasolla myös kilpailijoita

Onnela-sarja näyttelijä-ystävät Anna-Maija Tuokko ja Saara Kotkaniemi 9:46
Katso videolta, millaista Saara Kotkaniemen ja Anna-Maija Tuokon mielestä on katsoa omia roolisuorituksiaan jälkikäteen.

Näyttelijät Anna-Maija Tuokko ja Saara Kotkaniemi näyttelevät molemmat Onnela-sarjassa. Työn ulkopuolella he ovat myös ystävykset. 

Näyttelijät Anna-Maija Tuokko, 42, ja Saara Kotkaniemi, 37, ovat paitsi kollegoita, mutta myös ystäviä. Koekuvaustasolla he kilpailevat kuitenkin joskus myös samoista rooleista. Viimeisen vuoden aikana he ovat olleet kaksissa samoissa koekuvauksissa. Tuokko kuitenkin korostaa, että roolien saaminen on erityisesti riippuvainen yhdestä asiasta. 

– Se on niin paljon henkilökemiasta kiinni. Se on enemmän ihmiskysymys, eikä henkilökohtaista, Tuokko kertoi Huomenta Suomessa 25. marraskuuta. 

– En ajattele niin, että kilpailisimme. Kaikki ovat tällä alalla vähintään kavereita keskenään. Olisi hirveän vaikea ajatus mennä sinne verissä päin kilpailemaan. Samoista rooleista ei olla kilpailtu, niin että toinen olisi saanut sen. Sen on saanut aina joku muu, ja on voitu yhdessä harmitella, Kotkaniemi jatkoi. 

Molemmilla on takanaan jo pitkä ura näyttelijänä. 

– Olemme tehneet niin pitkään tätä ammattia, että alkaa olla paljon tehtyjä töitä ja saavutettuja unelmia. Se helpottaa takaiskujen saamisessa. Se on osa tätä ammattia, että todella monta työtä menee ohi, Tuokko kertoi. 

Kotkaniemi ja Tuokko näyttelevät  Onnela-sarjassa, jota on tehty jo viisi kautta. Se perustuu ruotsalaiseen Solsidan-sarjaan. 

Sarjan näyttelijät ovat työn ulkopuolella myös ystäviä. Kaksikko kannustaa toisiaan ja antaa palautetta tehdyistä rooleista. 

– Ystävänä on tärkeintä antaa kannustusta ja sanoa, kun näkee jotakin hyvää, Kotkaniemi kertoi. 

Katso videolta, millaista Saara Kotkaniemen ja Anna-Maija Tuokon mielestä on katsoa omia roolisuorituksiaan jälkikäteen.

Lue myös:

    Uusimmat