Kaikki irti hoitoaineesta – muista tärkeä vaihe: Ethän tee tätä virhettä suihkussa?

Kylpyhuoneestasi löytyy todennäköisesti shampoita, jotka ovat pian kiellettyjen ainaiden listalla - Viiden jälkeen selvitti, missä tuotteissa on kemikaaleja, jotka EU on kieltämässä 1.3. alkaen 8:26
KATSO MYÖS: Kylpyhuoneestasi löytyy todennäköisesti hiustuotteita, joissa on kiellettyjä aineita! Viiden jälkeen selvitti, millaisissa kosmetiikkatuotteissa on kemikaaleja, jotka EU kielsi maaliskuusta 2022 alkaen

Hoitoainetta käyttämällä pidät huolta kutriesi kunnosta, mutta yhteen virheeseen sortuessasi mitätöit aineen tehon.

Hoitoaineen käyttö voi tuntua simppeliltä, mutta moni sortuu hoitotuotetta käyttäessään virheisiin. Yli 100 000 seuraajalleen vinkkejä jakava hiusstylisti muistuttaa, mitkä ovat tavallisimmat hoitoaineen käyttöön liittyvät virheet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensinnäkin Your Best Hair -nimellä somettava hiusstylisti muistuttaa yli 250 000 katselukertaa keränneellä videollaan, että hoitoainetta ei tulisi käyttää liikaa. Hoitoainetta ei tulisi myöskään levittää juuriin, vaan ainoastaan latvoihin. Iso virhe on toisaalta sekin, jos hoitoainetta ei käytä lainkaan.

Hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin

Erityisesti yksi hiusstylistin mainitsema virhe on kuitenkin sellainen, joka on syytä painaa mieleen, sillä siihen saattaa sortua ajattelematta. Muistatko sinä puristaa hiuksista ylimääräiset vedet pois ennen kuin hierot hoitoaineen latvoihisi? 

– Ylimääräisen veden puristaminen pois ennen hoitoaineen laittoa on mullistanut kaiken minun kohdallani, huomautti eräs videota kommentoinut ja sai hiusstylistin nostamaan tämän kohdan tapetille vielä toisella videolla.

Hiusstylisti huomauttaa saatetekstissään, että veden puristaminen pois vapauttaa tilaa hoitoaineelle. Jos vettä ei purista pois, hoitoaine vain liukuu hiusstylistin mukaan litimärän hiuksen päältä pois. Näin hoitoaineen hyödyt jäävät saamatta.

Tärkeästä vaiheesta muistuttavat sivuillaan myös hiustutuotevalmistajat, kuten Schwarzkopf ja Sunsilk.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Liisan hiushemmotteluhetki puolestaan meni mönkään, kun hän päätti tekoilla kotitekoista hiushoitoa. Katso video alta:

Liisa testasi kotitekoista hiusnaamiota, jotta sinun ei tarvitse – surkuhupaisa lopputulos 3:13
Liisa kokeili tehdä hiusnaamion itse, ja näinhän siinä sitten kävi.

Lue myös:

    Uusimmat