Kaikkea sitä ihmiset päivittävät someen – lue 10 vanhempien hulvatonta tviittiä

Tussitaidetta tapetilla ja krapula ilman alkoholia. Twitter tarjoaa aimo annoksen samaistuttavaa huumoria pienten lasten vanhemmille.

Lapset eivät aina käyttäyty vanhempien toiveiden mukaisesti vaikka kuinka kertoisi tonttujen vahtivan. On silti lohduttavaa tietää, ettei ole todellakaan ainut vanhempi maailmassa, joka kuluttaa kävelylenkin sijaan kaloreita hakkaamalla päätään seinään.

Tässä kymmenen surun ja ilon sekaisia kyyneleitä kirvoittavaa tviittiä vanhemmuudesta.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Kun lapsesi rikkovat heille asetettuja sääntöjä, on huumorintajuisesta puolisosta apua, kirjoittaa isä, jonka seinään on ilmestynyt tussitaidetta.

Taiteellisen lapsen äiti on kehystänyt seinään piirretyn kuvan, ja asettanut sen viereen taidenäyttelyistä tutut tiedot: "Keskeytynyt talo, 2017, tussi lateksilla, annettu vanhemmille yllätyslahjana."

Vanhempia on yllätetty myös kulmia nostattavilla kommenteilla.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä. 

– Otan pizzan uunista ja sanon, että voisin syödä painoni edestä pizzaa. Viisivuotiaani kertoo, ettei maailmassa ole niin paljoa pizzaa, kirjoittaa eräs isä.

Koko tuo kuitenkin myös mukanaan voimaa.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

– En näpistä salaa lasteni Halloween-karkkeja. Syön niitä heidän edessään samalla silmiin katsoen, kirjoittaa lapsiensa karkkisaaliiseen tykästynyt isä.

Lapset puolestaan ovat usein ihastuneet animaatiosarjoihin, joista ammentavat monia ideoita.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Poikani ei pääse yli siitä, ettemme ole nimeämässä hänen pikkusiskoaan Megatroniksi, kertoo pienen Transformers-fanin äiti.

Ohjelmien ja videoiden katselu vaikuttaa lapsiin muutoinkin kuin pelkästään mielikuvituksellisten nimiehdotusten muodossa.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

– ”Älä unohda tilata”, mutisi ystäväni taapero, kun häntä laitettiin nukkumaan. Lapsi katsoo liika Youtubea ja luuli lauseen tarkoittavan ”näkemiin”, kirjoittaa pikkulasten sometuksesta järkyttynyt mies.

Järkyttyä voivat myös itse vanhemmat huomatessaan hälyttäviä merkkejä käytöksessään.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Viime yönä vaimoni kouraisi minua takapuolesta. Ei ollakseen seksikäs, vaan tarkastaakseen unissaan, onko vaippa paikoillaan. Olemme olleet vanhempia turhan kauan, avautuu pettymään joutunut isä.

Välillä lapsesta tekeekin mieli ottaa hetken tauko omaa aikaa saadakseen.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä. 

– Sitä sanotaan, että lapsen kasvattamiseen tarvitaan koko kylä. Haluaisin tietää, mikä tämän kylän osoite on, sillä tarvitsisin hieman apua, kirjoittaa vanhemmuuteen tuskastunut herra.

Mystisen kylän sijaan lapsi pitäisi kuitenkin viedä kokemusten äärelle.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Meillä ei ole varaa viedä lapsiamme tänä vuonna maissipeltojen sokkeloihin. Sen sijaan olemmekin päättäneet viedä heidät IKEA:an, kirjoittaa seikkailuja kaipaavien lapsien vanhempi.

Vanhemmilla on myös vinkki niille, jotka päättävät tavaratalojen sijaan suunnata juomaravintoloihin.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä. 

– Mikäli nautit krapulasta juomatta mitään, en voi enempää suositella vanhemmuutta, kirjoittaa ilmeisesti kroonistuneesta päänsärystä kärsivä isä.

Lähitulevaisuus ei tuo helposta asiaan.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Pitkän ja vaikean päivän jälkeen vanhemman on mukava muistaa, että voi odottaa pitkää ja vaikeaa yötä, ennustaa eräs äiti osuen todennäköisesti oikeaan.

Vaikka musta huumori naurattaa, muistanevat vanhemmat myös, kuinka paljon onnea heidän jälkeläisensä elämään tuovat.

Lähde: Boredpanda

***

Kännykkäkamerat kuumana – mitä saa julkaista somessa? 8:08

Lue myös:

    Uusimmat