86-vuotias mies tilasi VHS-soittimen netistä ja kirjoitti myyjälle koskettavan kirjeen – somessa liikututtiin: "Minä en itke, sinä itket"

Muistatko vielä VHS-kasetit? 0:47
Vieläkö muistat VHS-kasetit? Tällaista niiden käyttäminen oli, katso video!

Seniorin kaunis kiitoskirje on muistuttanut useille Twitter-käyttäjille, kuinka tärkeää tällaiset kirjeet ovatkaan.

86-vuotias Ebaysta videontoistolaitteen ostanut mies lähetti myyjälle koskettavan kiitoskirjeen, joka on muodostunut viraaliksi Twitterissä.

Kirjeessä seniori kertoo, että hän löysi vastikään kotoaan useita VHS-kasetteja. Mies ei muistanut, mitä videoilla oli eikä hänellä ollut enää videonauhuria niiden toistamiseen.

– Joten menin Ebayhin ensimmäistä kertaa ja löysin tarjouksesi, seniori kirjoittaa myyjälle osoitetussa kirjeessä.

Hän kehuu VHS-nauhuria "uudeksi ja käyttämättömäksi". Hän paljastaa, että laitteen käyttöönotossa hänellä oli muutamia pieniä ongelmia, jotka tosin johtuivat hänestä itsestään eivätkä laitteesta. Kun mies sai videonauhurin toimimaan, se toimi aivan moitteettomasti.

Seniorille nimittäin kävi ilmi, että videot olivat kotivideoita hänen elämänsä tärkeistä tapahtumista.

– Katsoin nauhoja eläkejuhlistani 25 vuoden takaa, joita en ollut koskaan aikaisemmin nähnyt. Voi hyvänen aika, että olimme nuoria. Sitten nauhan häistäni kaikkien perheenjäsenten ja ystävien kanssa, heistä monet eivät enää ole täällä. Sitten laskettelureissuista, lapsista kasvamassa, matkoista ja kaikista tärkeimpänä perheeni kasvamisesta. Jokainen oli edellistä hauskempi, mies kertoo.

– Kiitos sinulle anteliaisuudestasi myydä VHS-soitin. Ajattelin, että arvostaisit, kuinka paljon joku nauttii tarjouksestasi, seniori päättää kirjeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hyviä ihmisiä on edelleen olemassa"

Käyttäjä OriginalYoni jakoi kuvan kirjeestä Twitteriin, ja muutamassa päivässä se on kerännyt jo yli 350 000 tykkäystä ja 70 000 jakoa.

Ihmiset ovat olleet liikuttuneita miehen kirjeestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minä en itke. Sinä itket… Ok, minä itken, eräs kirjoittaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jälleen toinen syy, miksi kiitoskirjeet ovat tärkeitä. Miten mahtava tarina, toinen sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hyviä ihmisiä on edelleen olemassa, kolmas kommentoi.

Myös muutamat ovat jakaneet omia koskettavia myyntitarinoitaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Myin poikani vanhoja painitavaroita Ebayssa. Eräs kaveri viestitti minulle kysyen, kuinka paljon pyytäisin yhdestä vöistä, sillä hänen poikansa halusi sellainen joululahjaksi, mutta hänellä ei ole paljoa [rahaa]. Lähetin hänelle kaksi vyötä ja hiukan painitarvikkeita ilmaiseksi. Hän lähetti minulle kuvan hänen hurmioituneesta pojastaan jouluaamuna, eräs kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Laitoin hiukan nukkeja myyntiin Ebayhin. Eräs äiti osti kaksi, mutta ei muita 28:aa, jotka minulla oli. Hän viestitti minulle kertoakseen, että hänen autistinen poikansa oli todella innoissaan saadessaan ne. Lähetin hänelle kaikki 30 niistä, sain puhelun, hän kiitti minua ja itki. Olemme edelleen tänä päivänä ystäviä, toinen twiittaa.

Kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset jutut löydät täältä!

Lähteet: Twitter, FoxNews

Lue myös:

    Uusimmat