Teinipoika pyysi päästä yökylään – ystävän äidiltä huvittava vastaus

Naispuolisen ystävänsä luokse yökylään halunnut teinipoika sai tämän äidiltä asiasta kysyessään vastauksen, joka nostattaa hymyn huulille.

Vanhemmilla on usein epäluuloja teiniensä yökyläilyjen suhteen. Varsinkin jos kyseessä on vastakkaisten sukupuolten edustajien halu viettää yö yhdessä, lastensa siveydestä huolehtivien aikuisten huolet saattavat herätä. Yhdysvaltalainen teinipoika, Mason Barclay, tajusi tämän anoessaan lupaa päästä yökyläilemään naispuolisen ystävänsä luona. Mason on homoseksuaali, joten riski seksiin oli hypoteettinen.

– Olen yksi tyttäresi uusista parhaista ystävistä. Jos hän kutsuu muitakin kavereitaan yökyläilemään perjantaina, voisinko minä – hyvin homoseksuaalinen mies – osallistua? Uskoisin, että yleisin syy sallia vain samaa sukupuolta edustavien yökyläily on ihmisten tyypillinen kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan. Tässä tapauksessa näin ei ole, kirjoittaa Mason asiallisessa viestissään naispuolisen ystävänsä äidille.

Tytön äidin vastaus hurmasi Twitter-kansan.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Hmm. Aviomieheni on seksikäs. Pitäisikö minun huolestua? nokkela perheenäiti vastasi teinipojalle.

Sadat jakoivat Masonin twiitin, ja useat kymmenet kommentoivat sitä ylistäen äidin sanavalmiutta.

 

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Tuon pyynnön lähettäminen vaati rohkeutta ja tämä äiti tunnusti sen mahtavalla tavalla! Toivotan hauskaa iltaa kaveriesi kanssa. Pysy nyt erossa perheenisästä! kirjoitti yksi kommentoija.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Äidiltä toiselle... täydellinen vastaus, ylisti toinen.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Rakastan tämän äidin sarkasmia, tunnusti eräs kommentoija. 

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Moni penäsi perjantaina tietoa, josko Mason pääsi yökyläilemään ja näkemään kuuman perheenisän. Vastausta kysymykseen ei kuitenkaan saatu. Voimme siis vain toivoa, että huumorintajuinen äiti päästi teinipojan luokseen yökylään.

***

Auton ratissa tekstaava teini näyttää keskisormea 0:52

Lue myös:

    Uusimmat