Äiti nimesi televisiossa suosikkilapsensa – Twitterissä tuomittiin: ”Yksinkertaisesti kuvottavaa”

0:24

Brittiäiti aiheutti vihavyöryn kerrottuaan televisiossa, että hänellä on suosikkilapsi. Yleinen mielipide tuntuu olevan, että suosikkilapsen nimeäminen on jo itsessään kardinaalimunaus – saati sen sanominen televisiossa.

Oletko kasvanut suuressa sisarusparvessa? Katso yllä oleva hauska video ja valmistaudu samaistumaan!

This Morning -ohjelmassa vierailleella Alisha Tierny-Marchilla on neljä 1–9-vuotiasta lasta. Nelikosta kolme on tyttöjä ja yksi poika. 

Ohjelman pihvi oli kuitenkin Alishan paljastus. Hänen mukaansa äidin suosikkilapsi on kolmas tytär, Kennedie.

– Kaksi vanhinta tyttöäni syntyivät lähekkäin, joten minulla ei ollut aikaa olla heidän kanssaan kahdenkesken. Kennedien syntyessä kaksi vanhempaa lastani olivat koulussa, joten saatoin olla vauvan kanssa kuusi tuntia kaksin. Kennedie oli myös kolmesta ensimmäisestä lapsestani ainut, jota imetin, Alisha perustelee.

Kennedien pisteitä kasvattaa Alishan mukaan myös se, että tyttö on sporttinen, kuten äitinsä.

Äiti itki, kun sai kuulla saavansa pojan

Sekoittaakseen vielä pahemman sopan Alisha kertoi, että ennen Kennedien syntymää äidin lempilapsi oli Harley – toiseksi vanhin tyttö. Esikoinen ei ansainnut titteliä, sillä hän oli koliikkivauva, joka huusi päivät pitkät. Lisäksi vanhin, taiteellinen tyttö muistuttaa isäänsä äitinsä sijaan.

Pojalla puolestaan ei ollut alkujaankaan saumaa olla suosikkilapsi, sillä Alisha olisi toivonut tämän olevan tyttö. Juontajille Alisha kertoi itkeneensä päiviä sukupuolen selviämisen jälkeen.

Alisha kuitenkin kieltää suosikkilistauksen vaikuttavan lastensa kohteluun.

Twitter tuomitsi äidin ja sääli lapsia

Televisio-ohjelman nähneet vanhemmat eivät olleet uskoa korviaan. Alisha oli kuin itse tarjoutunut poltettavaksi Twitter-roviolla.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Yksinkertaisesti kuvottavaa. Kasvoin tietäen, että äitini rakastaa muita sisaruksiani minua enemmän. Se tuhosi minut. Nykyään en ole heidän kanssaan tekemisissä."

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Sanasi kostautuvat myöhemmin, kun lapsesi tajuavat, mitä ne todella tarkoittavat. Yhdeksänvuotias ei sitä vielä ymmärrä, mutta odotapa muutama vuosi. On todella haitallista, jos lapset kasvavat tietäen, että vanhemmat rakastavat heitä eri tavoin."

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Äiti, joka rakastaa lapsiaan eriarvoisesti, luo vihaa heidän välilleen. Rakastaa kaikkia lapsianne yhtä paljon."

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Hän vastakkainasettelee lapsiaan. Kuinka he voivat vanhemmiksi kasvaessaan olla läheisiä keskenään? Tämä tulee aiheuttamaan särön heidän välilleen. Minun äitini teki samoin, eivätkä useimmat sisaruksistani tule enää toimeen keskenään."

Jotkut myönsivät tosin itsekin, että heillä on suosikkilapsi. 

Jos twitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Minulla on suosikkilapsi. Hän on ainut lapseni, joten voin myös sanoa sen hänelle."

Lähde: Twitter, ITV Hub, Someecards.com

***

12:00

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja