Kaija Kärkinen ja Ile Kallio: Meille kohoteltiin aluksi kulmia

25:55

Muusikkopariskunta kertoi Studio55.fi-lähetyksessä suhteensa alusta ja siitä, mikä parisuhteessa on tärkeintä.

Muusikko Ile Kallio kertoo, kuinka hänen ystäväpiirissään kohoteltiin kulmia, kun hän aloitti suhteen laulaja Kaija Kärkisen kanssa 1990-luvun alussa. Kallio kun oli pariskunnan tavatessa vielä naimisissa. Hänen mukaansa ihmisten suhtautuminen oli kaksijakoista. Toisaalta he olivat pahoillaan ystävien avioliiton hajoamisesta ja toisaalta saattoivat pelätä, käykö heille itselleen samalla tavalla.

– Hankala paikka, mutta jotenkin minun filosofiani on se, että elämä on semmoista, elämässä tapahtuu asioita. Ja on tiettyjä asioita joiden pitää antaa tapahtua. Ei voi ruveta murehtimaan ja pähkäilemään ja miettimään puhki. Siinä sekoaa. Kyllä elämän pitää antaa myös välillä kuljettaa. On se hyvä itse kuljettaa sitä tietenkin pääsääntöisesti, mutta on tiettyjä tilanteita missä pitää mennä virran mukana, Kallio sanoo.

Myös Kärkinen sanoo tunteneensa tekevänsä niin varmasti oikein suhteen kanssa, että hän hyväksyi myös mahdolliset vastoinkäymiset.

Yhdessä yli kaksi vuosikymmentä musisoinut pariskunta korostaa kumppanin kunnioituksen tärkeyttä parisuhteessa.

– Jos parisuhteessa kumppanin kunnioitus katoaa, se on sen suhteen loppu. Liian usein näkee vanhojakin suhteita ja ihmisiä on elänyt yhdessä pitkiä aikoja, joista näkee, että nuo ei kunnioita enää tosiaan pätkän vertaa. Päinvastoin ne yrittävät semmoisille pikkujutuilla nonsaleerata toista. Ja se on todella ikävää, Kallio sanoo.

Minkälaista musiikkia Kallion uusi yhtye soittaa? Kuinka pariskunta tapasi toisensa? Katso koko lähetys!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja