Kahden parkkimerkin yhdistelmä herättää hilpeyttä – "varmaan mahdollista vain Savonlinnassa"

2:15

Hassu koiraparkin ja pysäköintivalvonnan kylttien yhdistelmä voisi jopa saada kuvittelemaan, että koirallekin tarvitaan pysäköintikiekko.

Miksi koira ulvoo? Katso vastaus yllä olevalta videolta!

Sosiaalisessa mediassa on naurattanut kuva erikoisesta kahden merkin yhdistelmästä, jonka savonlinnalainen Leeni Pennanen huomasi kotikaupungissaan.

Leenin ikuistamassa kuvassa näkyvät vierekkäin merkit "Koiraparkki" sekä "Kuuluu kunnallisen pysäköinninvalvonnan piiriin".

– Hilpeyttähän tuo herättää, ja tämä on varmaan mahdollista vain Savonlinnassa, jossa on erittäin aktiivisia parkkipirkkoja, Leeni kertoo MTV Lifestylelle.

Hän jakoi hauskan kuvaparin myös suosittuun Facebook-ryhmään kuvatekstillä "millasta parkkikiekkoa ootte käyttäny koirilla?".

Kuva keräsi nopeasti paljon tykkäyksiä ja huvittuneita kommentteja.

Kommentoijat ovat muun muassa pohtineet, pitääkö koiralla olla parkkikiekko, hinataanko eläin mahdollisesti pois ja mihin sakkolappu oikein laitetaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.