Mainos

Kadonneen naisen epäillään hukkuneen – auto ja koira löydettiin läheltä kotia

Poliisin mukaan on mahdollista, että etsittävä on ajautunut virran mukana järven jääkannen alle.

Sisä-Suomen poliisilaitos sai ilmoituksen 12. joulukuuta Ikaalisista kadonneesta naisesta. Vuonna 1957 syntynyt nainen asui poliisin mukaan yksin ja häneen oltiin viimeksi yhteydessä 7. joulukuuta. Kadonneen omistama auto ja autossa ollut koira löydettiin myöhemmin iltapäivällä 12. joulukuuta Kihniön Tarsiantieltä, läheltä hänen synnyinkotiaan.

Autolta johti kengänjäljet kohti Tarsianjärvestä Syväjärveen laskevaa joen rantajäätä päätyen sulaan veteen. 10 meriä leveä joki oli keskustasta sula ja ranta oli jäässä noin kahden metrin matkalta. Lähietsinnässä ei näkynyt paluujälkiä, jälkiä vastarannalla eikä myöskään joen rantojen suuntaisesti.

Vapepan sulkeltajat haravoivat joen Syväjärven suulle saakka ja jatkavat etsintää tulevana viikonvaihteena. Joessa on voimakas virtaus ja poliisin mukaan on mahdollista, että etsittävä on virran mukana ajautunut Syväjärven jääkannen alle.

Poliisi pyytää kaikkia alueella liikkuvia ja kalastavia ilmoittamaan mahdollisista havainnoistaan numeroon 02 95415084 tai 112.

Tapausta tutkitaan kadonneen henkilön etsintänä, koska mitään rikokseen viittaava ei ole poliisin mukaan ilmennyt.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.