Kadonneen jäljillä -juontaja: Itkin etsijöitä enemmän

Kadonneen jäljillä -sarjan juontajan Antero Vartian tunteet ovat herkässä kadonneita rakkaitaan etsivien henkilöiden kanssa.

Keskiviikkona 19. maaliskuuta alkavan Kadonneen jäljillä -sarjan tulevalla kaudella seurataan kymmentä rohkeaa etsijää, jotka haluavat löytää kadonneita rakkaitaan ympäri maailmaa. Sarjan toisena juontajana toimiva Antero Vartia kertoo kaikkien matkojen olleen täysin erilaisia ja täynnä tunteita.

– Jokainen reissu on aina uusi seikkailu, joka riippuu tietenkin maasta ja ihmisistä, keiden kanssa reissussa on.

Mies kuitenkin myöntää yhden tietyn kohteen jääneen mieleensä erityisen hyvin.

– Sri Lankassa oli hurja nähdä paikallisten elämää, mutta voimakkaasti minulle jäi mieleen käynti Ateenassa. Siellä yhteiskunta on todella samanlainen kuin meillä, mutta aivan yhtäkkiä sieltä löytyikin niin paljon kurjuutta.

– Kriisin aikana ihmisten tuloja on leikattu entisestään, ja se näkyi toivottomuutena. Ateena oli todella ravisuttava kohde.

Kadonneen jäljillä -sarjan etsijät päästävät Vartian ja hänen juontajaparinsa Eva Kelan lähelle henkilökohtaista elämäänsä. Vartia myöntää itselläänkin kyyneleiden olevan usein herkässä.

– Minä itkin varmasti enemmän kuin etsijät itse, mies kertoo.

Vartia sanoo huomanneensa monissa jälleennäkemisissä yhden yhdistävän piirteen. 

– Ihmisillä on yleensä joku tietty mielikuva siitä, miksi he ovat erkaantuneet. Kerta toisensa jälkeen käy ilmi, että molemmat ovat vain ymmärtäneet tilanteen täysin väärin.

– On surullista, että ihmiset ovat olleet erossa siksi, että jokin asia on muuttanut yhteisen polun. Toisaalta on myös lohdullista, että väärinkäsitykset voidaan kohtaamisen yhteydessä oikaista, hän pohtii. 

Kadonneen jäljillä -sarjassa Antero Vartian rinnalla nähdään ensimmäistä kertaa mukana oleva toimittaja-juontaja Eva Kela.

Kadonneen jäljillä alkaa MTV3-kanavalla 19.3. klo 20.05

Lue myös:

    Uusimmat