Mainos

Kadonneen jäljillä -juontaja: Matkat täynnä haasteita

Kadonneen jäljillä -sarja palaa ruutuihin uusin jaksoin keskiviikkona 19. maaliskuuta. Antero Vartian rinnalla juontajana toimiva Eva Kela kertoo kohdanneensa matkoilla paljon haasteita.

Kadonneen jäljillä -sarjassa ensimmäistä kertaa mukana nähtävä Eva Kela on kuvausten aikana nähnyt paljon mullistavia asioita ja iloitsee aidosti matkoistaan etsijöiden rinnalla.

Etsintäretket veivät Kelan välillä erikoisiin ja eksoottisiinkin kohteisiin. Kela vieraili kuvausten mukana muun muassa Manilan slummissa ja Valko-Venäjän maaseudulla.

– Yhtäkkiä vain huomaa, että on mennyt sata vuotta taaksepäin, kun katsoo olosuhteita, Kela kuvailee.

Parhaita tai haastavimpia matkoja hän ei lähde nimeämään.

– Kaikki kokemukset ovat niin ainutlaatuisia. On kunnia olla mukana ja kokea tuollaista. Tuntuu epätodellista, että saa päästä jonkun yksityiselämään tällä tavalla.

Kadonneiden etsimisessä tunteet ovat vahvasti mukana, mutta matkoihin liittyy myös paljon käytännön järjestelyitä ja haasteita.

– Matkoilla oli jatkuva epävarmuus siitä, mihin johtolangat johtavat. Välillä tuli mietittyä, että onko tämä oikeasti tärkeä tieto vai ei. Sitä ei voinut koskaan tietää varmaksi. Matkan aikana tulee haasteita koko ajan.

– Kommunikaatiossakin voi syntyä haasteita. Meillä oli tulkki mukana, mutta aina tilanteita ei välttämättä osaa tulkita oikein. Kommunikaation lisäksi kulttuurierot voivat haastaa.  

Kadonneen jäljillä MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.05

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.