Käärijästä tuli hetkessä koko kansan tuntema tähti – tätä asiaa hän toivoo ihmisiltä

Käärijä muistuttaa faneja julkkisten yksityisyyteen liittyvästä asiasta 0:41
Saako Käärijä kulkea Suomessa rauhassa? Entä, mihin asiaan Käärijä toivoo muutosta julkkisten kohtelussa? Katso vastaukset videolta.

Käärijä nousi julkisuuteen Uuden Musiikin Kilpailun jälkeen ja lopulta Euroviisuissa hän sulatti suomalaisten sydämet.

Suomen euroviisuedustaja Käärijä on palannut takaisin viisumatkalta Suomeen, mutta hulina miehen elämässä ja ympärillä edelleen jatkuu. Käärijä myöntää Huomenta Suomen haastattelussa, että pää ei aina pysy mukana kaikessa pyörityksessä.

– Kyllä tässä varmaan joutuu pienet terapiasessiot ottamaan, että välttää pahimman sekoamisen. En ihmettele tällä hetkellä yhtään ihmisiä, jotka ovat julkisuudessa ja haluaa mennä rauhallisempaan paikkaan syömään tai tekemään muita asioita, aion itsekin tehdä sitä.

Käärijästä tuli hetkessä koko kansan tuntema tähti ja hän on kiinnittänyt huomion, kuinka ihmiset supisevat ympärillä. Käärijä on kiitollinen, ettei kukaan ”hyökkää suoraan kimppuun” niin kuin muualla maailmassa.

– Kun yksi tulee ottamaan kuvaa, sitten tulee kaikki ottaa kuvaa. Se tietty jää kun rikotaan, niin kaikki hyökkää sieltä. Muuten saa aika rauhassa olla.

– Totta kai jengi salakuvaa ja minä toivoisin, että tulisi ennemmin pyytää sen kuvan, kun salaa kuvaa, koska tulee vähän sirkusapina olo siitä asiasta. Minun mielestäni meillä tässä yhteiskunnassa on paljon vielä tekemistä, miten julkisuuden henkilöitä kohdellaan ja minun mielestäni heille pitäisi antaa vähän tilaa.

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat