Käärijä vihjailee tulevaisuudesta: "Minulla on viiden vuoden tavoite ja sitten..."

Vieraana Käärijä: Tältä näyttää tulevaisuus viisujen jälkeen 5:56
Haastattelussa Käärijä kertoo myös, siitä miksi haluaa pitää yksityiselämänsä visusti poissa julkisuudesta. Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Käärijä kertoi tulevaisuuden suunnitelmistaan MTV Uutisille. Mies paljastaa, että hänellä on viiden vuoden suunnitelma. 

Suomeen euroviisuhopeaa tuonut ja viisujen yleisöäänestyksen kirkkaasti voittanut Käärijä eli Jere Pöyhönen vieraili keskiviikkona 17. toukokuuta Huomenta Suomessa sekä MTV Uutiset Livessä.

Melkoiseen mediapyöritykseen joutunut mies kertoi muun muassa, mikä on ollut oudoin kysymys, mikä hänelle esitettiin Euroviisujen alla.

– Liettuassa minulta kysyttiin, että olenko ollut kolmen kimpassa. Siinä mentiin kyllä suoraan asiaan, Käärijä naurahtaa.

Käärijän Cha cha cha -kappaleesta on tullut jättimenestys maailmalla. Spotifyssä kappaletta on kuunneltu 32 miljoonaa kertaa. Käärijä on tähän mennessä tahkonnut kappaleellaan pelkästään Spotifyssä ainakin reilun 100 000 euroa. 

– Enhän minä koko summaa tule itse saamaan. Mutta sitä rahaa tulee muualtakin. Joten kyllä tuotto on enemmän. En tiedä itsekään, kuinka paljon se tarkalleen tuottaa.

– Hommat kuitenkin jatkuu. Raha helpottaa elämää, mutta kyllä tässä sama ukko seisoo. Ei ole Rolexit ranteessa, katsotaan niitä sitten kun on enemmän aikaa. Mutta nyt on tietysti sauma iskeä ja kerryttää eläkekassaa.

Käärijä kertoo vihjailevasti viiden vuoden tavoitteestaan uransa osalta. 

– Minulla on viiden vuoden tavoite ja sitten lähden jonnekin ulkomaille asustelemaan. Toki onko se sitten jo silloin, niin sitä en varmaksi tiedä, Käärijä sanoo. 

Eli tarkoittaako tämä sitä, että viisi vuotta ja sitten hommat pussiin? 

– No tämä nyt on tällainen yleinen vitsi, minkä minä heitän. Tottakai tätä tehdään niin kauan, kun on kivaa. 

Haastattelussa Käärijä kertoo myös, siitä miksi haluaa pitää yksityiselämänsä visusti poissa julkisuudesta. Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Vieraana viisuhurmaaja Käärijä 8:19
Käärijä kävi myös Huomenta Suomen haastattelussa ja kertoi muun muassa vaarallisesta läheltä piti -tilanteesta viisufinaalissa. Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat