Käärijän keikka Lontoossa siirtyy jo toistamiseen isommalle areenalle valtavan kysynnän vuoksi – myytiin loppuun puolessa tunnissa

Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista! 8:33
MTV tapasi Käärijän Ruisrockissa. Mies jakoi ikimuistoisimmat festivaalikokemuksensa.

Artisti Käärijän eli Jere Pöyhösen suosio Iso-Britanniassa pääsi yllättämään. Käärijän keikka siirretään jo toistamiseen suuren kysynnän vuoksi isommalle areenalle. 

Käärijän ulkomaan kiertueen suosio on yllättänyt. Euroopan kiertue alkaa lokakuussa ja kysyntä keikoille on ollut valtavaa. 

Live Nation UK kertoo Twitterissä, että Käärijän Lontoon keikkapaikka vaihtuu jälleen suurempaan valtavan kysynnän vuoksi. Käärijän Lontoon keikka myytiin loppuun vain puolessa tunnissa, kun liput tulivat ensimmäisen kerran myyntiin. 

Aluksi keikan oli määrä olla O2 Academy Islington -nimisessä musiikkihallissa, jonne mahtuu 800 katsojaa. Tämän jälkeen keikkapaikkaa siirrettiin Electric Ballroomiin ja yleisöpaikat nousivat 1 500 paikkaan. 

Nyt keikkapaikaksi valikoituikin vielä suurempi Roundhouse, jonne mahtuu 3 300 ihmistä seisomaan. Lisäliput tulevat myyntiin perjantaina 28.7. 

Myös Skotlannin Glasgow’ssa Käärijän suosio on ollut valtaisaa, sillä liput myytiin viidessä minuutissa loppuun. Irlannin Dublinissa liput menivät kolmessa tunnissa ja Tukholman sekä Belgian keikat loppuun myytiin alle vuorokaudessa.

Käärijän Euroopan kiertue alkaa 14. lokakuuta Tukholmasta. Kiertue käsittää yhteensä kahdeksan keikkaa, joista viimeinen on Lontoossa.

Ruisrockissa heinäkuun alussa keikaillut Käärijä kommentoi MTV Uutisille tulevaa kiertuetta. 

– Jengi on niin janoisia ja nälkäisiä, niin kyllä meidän täytyy antaa Euroopallekin. Se oli vähän tarkoituskin, että tehdään Suomessa tämä kesä hommia ja tehtäisiin loppuvuonna Euroopan-kiertue. Se oli aluksi vähän isompi, mitä suunniteltiin. Päädyttiin, että vedetään vähän pienemmäksi sitä kiertuetta, ei makeaa mahan täydeltä, Käärijä kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa aiemmin. 

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat