Käärijällä on erityinen paikka saamilleen lahjoille: "Sanoisin, että se on fanihuone"

Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista! 8:33
Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista

Käärijällä on oma huone fanien antamille tavaroille. 

Käärijä eli Jere Pöyhönen nousi supersuosioon tänä keväänä sijoituttuaan Euroviisuissa toiseksi kappaleellaan Cha Cha cha. Suomen festareita ahkerasti tänä kesänä kiertänyt artisti suuntasi viime perjantaian Turun Ruisrockiin. 

Käärijä on saanut faneiltaan keikoillaan hurjan määrän lahjoa. MTV Uutisten haastattelema artisti kertoi, että näille on hänen kotonaan erityinen paikka. 

Sanoisin, että se on fanihuone, niin sanotusti. Se on tällä hetkellä todella täynnä kaikkia fanien antamia tavaroita, hän kuvailee. 

– Pyrin laittamaan sen jossain vaiheessa tikkiin, mutta tällä hetkellä aikataulu on aika rajallinen, ei ole hirvesti aikaa. En kerkeä edes muutenkaan laittaa kämppää kuntoon. Sitten kun sen aika tulee, niin aion tehdä siitä kivan jutun ja laitan johonkin someen tai jonnekin näytille, millainen siitä tuli.

Viime aikoina on puhuttu erikoisesta trendistä, jossa artistien päälle on heitelty erilaisia asioita kesken keikan. Bebe Rexha joutui vaaratilanteeseen, kun hänen päähänsä osui fanin heittämä puhelin. Lil Nas X yllättyi lavalle lentäneestä tekovaginasta ja Pink faninsa äidin tuhkista

Käärijä kertoi MTV Uutisille keikkojensa aikana lavalle lentäneen muun muassa koruja, kolikoita ja jopa pulloja. 

– Ne ovat aika ikäviä, kun ne lentelee. Ne saattavat vahingoittaa katsojia takaraivoon tai meidän crew'ta johonkin silmäkulmaan. Toivoisin, että jengi ei heittelisi sinne lavalle. Oli se sitten pehmolelu tai ei. Käyn kyllä sitten hakemassa ne, jos tarve vaatii. Paljon tullut kaikkia kivoja lahjoa ja kylttejä, hän kertoo. 

Miten Käärijä rentoutuu kiireisen keikkakesän aikana? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

 

Lue myös:

    Uusimmat