Kaapo Kakon kilpakumppani kurimuksessa – NHL:n ykkösvarauksille harvinainen kuiva putki päällä

Kaapo Kakko -huuma nousee Manhattanilla 5:00
Videolla Tulosruudun raportti Kaapo Kakon ympärillä pyörivästä huumasta New Yorkissa.

New York Rangersin Kaapo Kakko onnistui tekemään ensimmäisen NHL-maalinsa, mutta New Jersey Devildin Jack Hughes on ykkösvaraukselle harvinaisen tukkoisessa tehokunnossa. 

Viime kesän kakkosvaraus Kaapo Kakko iski komealla veivillä osuman Edmonton Oilersia vastaan uransa kolmannessa NHL-ottelussa.  Ykkösvaraus Jack Hughes on pelannut viisi ottelua, eikä hän ole saanut vielä pistetiliään auki. 

Ykkösvaraukselle moinen kuiva aloitus on varsin harvinainen. Viimeksi edellisen kesän draftin kärkipelaaja on jäänyt uran alussa viidessä ottelussa ilman pisteitä vuonna 2008. 

Silloin Tampa Bay Lightningin Steven Stamkos avasi pistetilinsä vasta kahdeksannessa ottelussaan. Toimittaja Scott Cullen muistutti asiasta Twitterissä. 

Hughesilla ei sinänsä ole hätää, sillä Stamkosin uralla kaikki kääntyi parhain päin. Hän ehti tehdä tulokaskaudellaan 23 maalia ja antaa saman verran maalisyöttöjä. 

Urallaan Stamkos on tehnyt 751 ottelussa tehot 396+376=772. Hän voitti maalintekijäpörssin kaudella 2009–2010 tekemällä 51 osumaa. 

Hughes on pelannut otteluissa keskimäärin 15.31. Hän on laukonut kymmenen kertaa kohti maalia. 

Lue myös:

    Uusimmat