Mikko Rantasen siivellä tällainenkin temppu onnistuu – ketjukaveri ylti putkeen, jonka teki viimeksi Wayne Gretzky 1980-luvulla

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen loukkaantui ikävästi NHL-kierroksella. Hän on ollut siivittämässä Nathan MacKinnonia loistaviin kauden alkuihin. 

Nathan MacKinnon teki kauden viidennen maalinsa, kun Avalanche hävisi viime kauden mestarille St. Louis Bluesille 1–3. Hän on tehnyt pisteitä kauden jokaisessa yhdeksässä ottelussa. Yhteensä tehoja on kasassa 5+7=12. 

MacKinnon on loistava pelaaja, mutta hän voi kiittää paljon onnistumisistaan pitkäaikaisia ketjukavereitaan Mikko Rantasta ja Gabriel Landeskogia

NHL:n PR-osaston mukaan MacKinnonista tuli NHL-historian viides pelaaja, joka on pystynyt kahtena peräkkäisenä kautena vähintään yhdeksän pelin pisteputkeen sarjan alussa. 

Saavutuksen suuruutta kuvaa se, että samaan on päästy viimeksi 1980-luvulla. Wayne Gretzky on tässäkin kisassa omilla luvuillaan. Hän teki tempun peräti neljänä kautena peräkkäin. Kaudella 1983–84 hän pelasi peräti 51 pisteen putken. 


Lue myös:

    Uusimmat