Kaapo Kakko mukana NHL-avauksen miehistössä – luotsi ylistää suomalaistähteä: "Olen rakastanut sitä"

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
Videolla Kaapo Kakon kommentit odotuksistaan NHL-debyyttikaudelle.

New York Rangers aloittaa NHL-kautensa torstain ja perjantain välisenä yönä, kun sillä on vastassa Winnipeg Jets. Rangersin suomalaistähti Kaapo Kakko on mukana avausottelun kokoonpanossa. 

Rangers aloittaa kauden erittäin nuorella kokoonpanolla, sillä mukana on yksi teini-ikäinen, kolme 21-vuotiasta ja yhteensä kahdeksan alle 23-vuotiasta pelaajaa. Joukkueen konkari Henrik Lundqvist piti maanantaina nuorelle ryhmälle palopuheen.

– Ette ole täällä koska olette nuoria. Olette täällä, koska he uskovat, että te pystytte tekemään ratkaisuja joukkueessa. Kun peli alkaa, nojaudumme kaikkiin. Iällä ei ole väliä eikä sillä, onko käynnissä ensimmäinen tai kymmenes vuosi. Se vaatii kaikkia, Lundqvist sanoi.

Päävalmentaja David Quinn jakoi ylistystä suomalaishyökkääjälle. 

– Odotukseni olivat todella korkealla ja hän onnistui saavuttamaan ne. En ole yllättynyt siitä, että hän on se pelaaja, joka hän on. Olen rakastanut sitä, mitä hän tekee jään ulkopuolella, kuinka hän käyttäytyy ja kuinka hyvä valmennettava hän on. Hänessä on todella paljon asioita, joista pidän, Quinn kertoi.

– Tavoitteeni oli päästä joukkueeseen ja siinä onnistuin. Tuntuu hyvältä, Kakko sanoi.

NHL-kausi starttaa 2. lokakuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat