Kaapo Kakko kohtaa ensimmäistä kertaa suurimman kilpakumppaninsa – suomalaistähdeltä viileä vastaus toimittajien uteluihin

Kesän varaustilaisuuden ykkösnimet Kaapo Kakko ja Jack Hughes kohtaavat ensimmäistä kertaa NHL:ssä, kun New York Rangers ja New Jersey Devils ottavat yhteen perjantain vastaisena yönä.

Kakko ja Hughes ovat olleet kiekkomaailman puheenaiheena jo alkukeväästä lähtien. Keskustelut ja spekuloinnit kiihtyivät huippuunsa, kun kumpikin lahjakkuus pelasi MM-kisoissa. Kaksikon välinen vertailu ei päättynyt myöskään kesän varaustilaisuuteen.

Nyt toisena varattu Kakko ja kärkivaraus Hughes kohtaavat ensimmäistä kertaa NHL-kaukalossa, joten Kakon ja Hughesin nimi pyörii useiden liigaa seuraavien huulilla aktiivisesti. Vaikka media mässäilee lahjakkuuksien kohtaamisella, on Kakko pitänyt mielensä rauhallisena huippuottelun alla. Kakko kuittasi toimittajien utelut Jack Hughesista viileästi.

– Olen iloinen, että pääsen pelaamaan neljän välipäivän jälkeen, mutta kyseessä ei ole minä vastaan Jack Hughes. Se on Rangers vastaan Devils, ja siinä se, Kakko toteaa viileästi MSG:n haastattelussa.

Kakko onnistui avaamaan maalitilinsä NHL:ssä Rangersin edellisessä ottelussa, mutta Hughes ei ole vielä iskenyt pistettäkään tarunhohtoisessa liigassa. Kakko ei ole seurannut kilpakumppaninsa otteita NHL:ssä lainkaan.

– Hän on hyvä pelaaja, mutta en ole katsonut hänen pelejään, Kakko kuittaa.

Lue myös:

    Uusimmat