Patrik Laine jäi kauas taakse – supertähti otti hirmutehoilla harppauksen NHL:n pistepörssissä

Supertähti Connor McDavid oli kuudesta maalista yhtä lukuun ottamatta kaikissa mukana Edmonton Oilersin voitossa yön NHL-kierroksella. Kanadalainen karkasi samalla muun muassa Patrik Laineelta NHL:n pistepörssissä.

McDavid teki maalin ja syötti neljä Edmontonin kylvettäessä Philadelphia Flyersia kotonaan 6-3. Hän kasvatti alkukauden pistesaldonsa seitsemässä ottelussa lukemiin 5+12=17.

Samassa ottelussa maalivahti Mikko Koskinentorjui Oilersin maalilla uransa kovimman määrän, 49 kiekkoa.

McDavidin perässä tehot 2+1 tehnyt Leon Draisaitl nousi pörssikakkoseksi pistein 6+9=15. Samalla kierroksella Washington Capitalsin puolustaja John Carlson teki myös pisteet 1+2 voitossa Toronto Maple Leafsista ja on nyt nakuttanut kahdeksassa ottelussa 3+11=14 pinnaa.

Samalla vielä eilen jaetulla kärkisijalla ollut Winnipeg Jetsin Patrik Laine romahti pistepörssissä peräti kuudennelle sijalle. Hän on tehnyt kahdeksassa pelissään pisteet 3+9=12 – samaa yhteispistemäärään ovat yltäneet myös seurakaveri Mark Scheifele ja Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby, joka puolestaan teki torstain vastaisen yön voitossa Coloradoa vastaan tehot 1+1.

Lue myös:

    Uusimmat